Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zensky vidite neco? Mam pocit ze mi hrabe, aj kdyz tam nic neni tak tam ducha vidim
prosim anonymne 007
Je tam krásnej dušík
, tiše závidím, mě se dnes opět dostavila mrcha a ukončila mé hledání duchů
![]()
@Ifunkaa fakt tam neco vidis? Ja myslela ze jsem zrala do blazince a ze mi z to netehotneni hrabe. No je jeste brzy mam 3 dny do ms tak jsem zvedava jak to dopadne. to me mrzi, ale mas zase pred sebou krasne obdobi snazni. Treba za mesic uz budes drzet test a budou tam jasny // a zadni duchove
anonym 007
@Anonymní píše:
Zensky vidite neco? Mam pocit ze mi hrabe, aj kdyz tam nic neni tak tam ducha vidimprosim anonymne píše: Více
Tady neco vidim
slaboulinke, ale jo
zkus zitra rano ![]()
Co to je za test?
@bedruška1 no je to prave mamatest 10, ale me duchu nikdy neudelal, tak nevim co si o tom myslet. Doma uz mam jen pepino a jestli vydrzim chci testnou az v sobotu. Jinak jsem 10 nebo 11dpo
007
@A123 tedka na 3.. Prvni bylo delane pozde, druhe se povedlo ale potraz v 6 tt.
a tedka treti no…
@Anonymní píše:
@bedruška1 no je to prave mamatest 10, ale me duchu nikdy neudelal, tak nevim co si o tom myslet. Doma uz mam jen pepino a jestli vydrzim chci testnou az v sobotu. Jinak jsem 10 nebo 11dpo píše: Více
Vubec te nechci zklamat, to fakt ne.ale me take mamatest nikdy duchy nedelal, nechapala jsem o cem tady kazdy pise, ale pak jsem pochopila
drzim pesti, at je to u tebe jinak ![]()
Anonymní, mamatest mi nikdy takovou čárku neudělal pouze, když sem byla těhotná, gratuluju ![]()
Milé dámy,
tak já se taky přidám… i když otázka není, jestli tam je, jako spíš, jestli je možný, aby tam takhle brzo byl… standardně mívám ovu kolem 16.DC, tenhle měsíc jsem neměřila BT, takže nevím, kdy přesně byla, sexovali jsme jen 2× - 8. a 13.DC, ten horní test je 26.DC odpodledne, spodní 27.DC ráno.. nějaká noname značka, zkoušela jsem i mamatest a tam ta 2. čárka není tak „silná“, ale je… akorát mám nějakou pseudochřipku nebo co, tak se bojím, aby to neodešlo s ms, kterou bych měla dostat nejspíš zítra ![]()
Ahoj holky, mám dotaz… nejspíš se mi zasmějete, ale já si opravdu nejsem jistá. S manželem se pokoušíme půl roku o miminko, protože mám nepravidelnou menstruaci, tak je těžké odhadnou ovulaci i příchod menstruace… Dnes ráno kdy jsem 42 DC jsem si udělala test a výsledek v limitu vypadal viz. fotka… Co myslíte, mohla bych být těhotná nebo jsou to jen plané naděje? Test Dr. Max citlivost 10