Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
7.5.16 13:18
@Jendice1 píše:
Aha…já to mám většinou plus mínus den. Takže relativně pravidelně…ale pokud i prsa reagují…já nic…mám jen - ale opravdu hodně velké - bolesti břicha, jsem unavená, ale syn má ošklivou reakci na očkování a už tři dny nespím, tak těžko říct…bolela mě hlava…ještě, že není mimi napojené…i brufen jsem si vzala, raději se chovej a i já, že to těhu je…a jak se znám já, testnu i zítra :D ale hcg se zbyšuje opravdu co dva dny, takže v po bude jistot, držím nám palec! Plánujeme dovču, manžel asi spadne, pokud to vyjde:D

Taky mě právě celkem pobolívá podbřišek né furt, ale jednou za čas jakoby křeče jak při MS. Jéé tak to máš doma teď veselo tak odpočívej :) Budu držet palce aby to vyšlo :) Já se pokusím vydržet a udělat test v pondělí… Pokud do té doby nedostanu MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
7.5.16 13:22

@Nena15
Tak hlavně napiš, já se taky pokusím…jsem zvědavá, jak to bude dál;)paaa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.5.16 16:25

Holky Já už asi magořim, ale zdá se mi, že ten dušik, kterého jsem viděla jen ja zesílil. Vidíte něco nebo jsem blázen :zed:? Fotka je ztmavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
7.5.16 16:32

@Ifunkaa Nic tam bohužel nevidím, zkus za dva dny, pokud se cítíš, že jsi, tak se to objeví na testíku :) Pak hoď další, ráda juknu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
7.5.16 16:39

Já sucha vidim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
7.5.16 16:40

@Ifunkaa já vidím :palec:

@Pavucinkaa tak co furt je jen dusik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
7.5.16 16:51

@A123 Jojo pořád, ale aspoň, že se drží, měla jsem teďka dva testy intimed a tam dušík je a na pepinu sněhobílo.. No třeba byl nějakej vadnej.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.5.16 16:58

Ježíš to jsem ráda, že konecně nejsem sama :). Ale…5.5. mi začala zpozdena ms (hned silna) dnes už skoro nic..myslíte, že je to možné? Test jsem dělala právě proto, že je jina, divné pichani v podbrisku…dnes cca 14dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
7.5.16 17:09

@Pavucinkaa fakt? Já prave dělala dnes pepino a tam už taky nic. Mas fotku těch druhých dvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
7.5.16 17:50

@Ifunkaa
No já tam hodně slabou dušinku vidím…za dny by měla zesílit…držím ti palce a sobě taky…taky mám dušinku…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.5.16 18:00

@Jendice1 no Já se modlim, aby silila! A tobě taky držím palečky! Ale pořád mi nejde do hlavy co ta 2-3 denní ms..ještě přikládám malinko upraveného fotku, řekla bych že je dušik lépe vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
7.5.16 18:07

@A123 jojo můžu ti poslat všechny tři jestli chceš :) do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
7.5.16 18:26

@Ifunkaa
No pokud byla ms jen 2-3 dny, tak se pořád o těhu jednat může…některé maminy mají ms celé těhu…za dva dny bys měla být moudřejší, duch by měl být rozhodně silnější. už taková slabší čárka..já jsem dva dny před Ms a ducha vidím. tedy hlavně ráno jsem jej viděla…fotku mám z dneška na straně 60…odpoledne už slabší duch, ale byl…za dva dny by měl být tedy už o dost silnější…uvidíme…Počkáme a nafotíme…moc držím palec;) :kytka: :kytka: :kytka: a ty máš Ms pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
7.5.16 18:31

@Pavucinkaa no na tom jednom mas pěknou carecku :) ten pepino je asi fakt na nic, Škoda ze doma jiný nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
7.5.16 18:32

@A123 ten pepino jsem udělala odpoledne, jen tak z hecu, ten druhý byl z dnešního rána a ten první ze včerejšího rána.. takže bud zítra zkusím ještě papírový test a nebo clearblue.. uvidím :))) zatím to nechci zakřiknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí