Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pavucinkaa @A123 ja jdu na krev zitra, jsem moc zvedava, ducha mam o malinko viditelnejsiho dnes. Ale pockam si na krev..
@HaniaNelinka jestli to bylo me
tak těch 59 bylo 14 dni po iui, takže myslíš ze to není málo?
@KatyaRoma no já mám test už daleko lepší jak v pondělí, tak to snad bude v pohodě ![]()
@A123 ja jsem prave nevydrzela testovat obden, tak jsem testovala kazdy den! Ale pokud porovnam pondelni test a dnesni tak ten rozdil je opravdu videt ![]()
@KatyaRoma já prave v pondělí měla fakt dusika a tak jsem to nevydržela a udělala digitální, ten ukázal 1-2. Od ty doby jsem zkoušela test dnes po tom co mi řekli ze to mám nízký a čárka je dvakrát taková co v pondělí tak mě to trochu uklidnilo ![]()
@A123 tak to mas fakt hezkou carku! ![]()
Tady je muj pondelni a dnesni test
@KatyaRoma tak to jsem v pondělí měla ještě menší čárku jak ty, druhy den jsem měla těch 59 a dnes taková čárka, moc to nechápu
@A123 píše:
@HaniaNelinka jestli to bylo metak těch 59 bylo 14 dni po iui, takže myslíš ze to není málo?
Jeee jasne, ze tobě. Pardon. Šla bych v patek zase. Uvidíš, ze to hezky stoupne. ![]()
@A123 ja jsem blázen kterej šel jako samoplatce. Taky jsem se bala, ze je to málo, mimodelozni atd. No teď jdu na utz v pondělí a snad už bude srdicko.
@HaniaNelinka Já už mám ale potvrzeno, že nejsem těhotná
Když jsem měla hcg 4, leda bych to nedostala, tak jdu na krev znovu.. Šanci už tomu nedávám. Spíše další iui, poprosím i o clostík.
@KatyaRoma Moc závidím a přeji hodně štěstí ![]()
@Pavucinkaa jojo pardon spletla jsem se. To bylo na @A123 . Budu moc drzet palce pro příště.
@HaniaNelinka já vydrzim do pondělí, zatím budu dělat test jestli sílí, dnešní test me zatím uklidnil ![]()