Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
14.5.16 17:00

Prosím poradte…Dneska ráno duch a ted znovu…můžu tomu věřit? čarka je videt uz i normalne je jen na svetle jako pred dvema dny to nebyla videt skoro vubec! jsem z toho cela vyjukanáááá aby to nebyla cysta nebo tak ale carka je stejne tlusta a ruzova a boli me podbrisek to je vsechno dekuji za rady!!! :palec: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
14.5.16 19:26

@misicka45 není foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
15.5.16 14:36

@Jendice1 držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.5.16 14:49

@A123
Děkuju moc! Příští týden jdu na utz…tak snad tam objeví něco malého a hlavně tam, kde to má být…;) prednison jsem získala od kamarádky, když se mi na to doktor vykašlal, tak teď už je to na tom malém bojovníkovi…;) i já tobě držím palec;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
15.5.16 14:58

@Jendice1 já jdu zitra znovu na krev, ale bojím se výsledku, dnes jsem spinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.5.16 15:11

@A123
Bála bych se taky…
nemusí to ale vůbec nic znamenat…stačí, když prdne nějaká žilka, já špinila i v 24tt těhotenství. A bylo to i celkem dost..tak jsem raději zašla na utz a vše ok…;) takže nevěš hlavu..podle ms bys měla být jak daleko? Já cca 4+5…;) Moc na tebe budu myslet, napíšeš? I já si ještě do utz raději testnu, i kdž se to nemá…ale tak…;)
Hodně těhulek na začátku i normálně menstruuje…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
15.5.16 16:42

@Jendice1 já vím ze to nemusí nic znamenat, ale ráno jsem měla i křeče do břicha :( Jsem 4+6
Uvidím zítra, dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.5.16 19:36

@A123
Tak uvidíš, mně se trochu začínají bolesti uklidňovat, jinak jsem měla opravdu veliké menstruační bolesti a to neustále a občas fakt až tak, že jsem se ohla…tak uvidíš zítra…budu čekat…

U mě doktor velké menstruační bolesti neřešil…tak jsem si dnes koupila magne B6 a uvidíme…ale přijde mi, že se to možná uklidnuje..jen jsem strašně nafouklá…
psychiku mi dnes uklidnil tento testík a tím končím defiitivně hodnocení mamatestu…a zbytečně jsem si dělala starosti, jestli mi proužky sílí…zde testík teď večer…25 citlivost a obyč z Rossmana a i tak těhu proužek tmavší než kontrolní…u mama ráno proužek těhu pořád světlejí, než kontrolní a jsem dnes 20 DPO…tak uvidíme v ten pátek…snad bude u nás dvou vše ok…budu na tebe moc myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
15.5.16 19:41

@Jendice1 me prave přijde ze mi test už ani nesili, ale to nevím určitě protože jsem ho dělala až odpoledne. Břicho ani zvracení neřeším ale krev me fakt vyděsila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.5.16 19:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.5.16 19:49

@A123
a co máš za test? některé prostě už netmavnou…a ty zvracíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
15.5.16 19:53

@Jendice1 naky z Benu lékárny, není stejně silna jako ta kontrolní. Jo už 3. den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
15.5.16 20:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.5.16 20:14

@A123
Tak pokud to není břišní, čemuž by i odpovídali křeče břicha…střeva umí stejně bolet jako dolejšek, tak by to mohla být známka těhu…já zvracela od 5.tt…a to tedy komlet skoro celé těhu u obou dětí…tak uvidíš…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.5.16 20:18

@A123
tak uznávám, že tenhle test mi přijde lepší…já si jej udělala včera ráno a čárky byly stejné…ale…bylo to ráno…záleží opravdu na tom, jestli jsi dost pila…pak to vážně nemůžeš posuzovat…ale jak říkám…mama, nic moc…a mohla jsi ít ovu později než já…stačí tři dny a už máš světlejší testík…a taky můžeš mít spodní hranici hcg a já tu vyšší…krev ukáže asi víc…ale opravdu to ještě nemusí nic být…ale jak říkám, plašila bych stejně…uklidnila jsem se až dnes…
mně začíná být blivno, jakmile nejím po dvou hodinách…začalo to teď odpoledne…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí