Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
15.5.16 20:21

@A123
fuj, mohla bych si to po sobě taky někdy přečíst…ta hrubka…D
Budu na tebe moc myslet. Posílám co nejvíce klidu A dobré víry!
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
15.5.16 20:34

Ahoj holky, prosím o radu ty, co jste po IUI - kolikátý den po „akci“ se Vám ukázaly //? Já dneska 12 den po IUI a bílo :( Už jsem vyčerpaná :( Je to asi 7 IUI v řadě :( aaaa já se asi zblázním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
15.5.16 20:36

@Jendice1 já vím přesně kdy byla ovu 25.4. V pondělí jsem měla hcg jen 59 proto jdu zitra znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
15.5.16 20:39

@herry ještě vydrž třeba se ukáže :) Já to přesně nevím, me se drží pregnyl 11 dni takže nevím kdy zmizel pregnyl a kdy začal byt dusík z těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
16.5.16 11:37

Ahoj holky, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.16 12:04

@Jendice1 tak to je super! Jdes na testy dnes? :) dekuji tobe! :kytka: uz se nemuzu dockat prvniho utz! A stale si delam tehotenske testy ob den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.16 12:11
@herry píše:
Ahoj holky, prosím o radu ty, co jste po IUI - kolikátý den po „akci“ se Vám ukázaly //? Já dneska 12 den po IUI a bílo :( Už jsem vyčerpaná :( Je to asi 7 IUI v řadě :( aaaa já se asi zblázním :(

Ja jsem po 3. IUI a duch se mi ukazal 10. den, dnes to je uz 18. dne a jasna dalnice //. Ale vim ze u nekterych holek druha carka se objevila az 14. den! Pokud neprisla mrcha tak porad je nadeje! Drzim palce! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.16 12:13

@A123 @Jendice1 holky, tak jsme na tom skoro stejne! Ja bych mela byt dne 4tt+3 :D tak muzeme si vymenovat info o prubehu tehu! A drzim palecky aby miminka byly zdrave! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.16 12:14

@Jogrr urcite tam carka je! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
16.5.16 12:20

Děvčata moc Vám závidím a snad se k vám za měsíc a půl také přidám :) a na utz už je něco vidět 17 tý den :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
16.5.16 12:55

@KatyaRoma
tak to je super…jen i já jsem ted ze světlejší testu nějak nemile překvapená…a to je dr. max…už aby byl pátek…snad tam něco bude…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.16 13:31

@Jendice1 to se neboj! Hlavne ze druga carka je! ;) a jsem zvedava co tam v patek uvidis! Urcite pak napis! Ja jdu na utz az 31. kvetna! Nevim jak to vydrzim! Uz jsem rikala manzelovi, co treba poridit si ten aparat domu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
16.5.16 13:54

@KatyaRoma
no já, že mě začalo zas bolet dost břicho. včera večer celkem klid a těhu čárka večer jako blázena silnější než kontrolní a dnes dopolko čárka slabší o dost…a to je 10 test. včera jsem testovala 25 u..tak snad je to vážně tím naředěním…;)jdu takhle brzy právě kvůli mé imunitě…proto jsem tak vyklepaná…mé tělo má tendenci se mimíska zbavit…:( a tím, že jsem test už viděla fakt silnej, tak už jsem se brala, že jsem regul těhu…
ale tak během rát hodin by snad test takhle nezesvětlal, kdyby něco ne?
Taky šílím, hlavně, že jsem včera uklidnovala…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
16.5.16 14:28

@Jendice1 podle me hcg nemůže klesat tak rychle…
Já musím kuli tomu spineni ležet, krev mám prý dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
16.5.16 14:34

@A123
asi bych taky měla ležet, bylo mi to od imunoložky doporučeno, ale mudr. na bolesti nereagoval…já nešpiním, takže normálně pracuji…jen ted odpolko se snažím trochu relaxovat..jsem blbá, že testuju..ale motala se mi hlava a do ruky jsem dostala ten dr. max. test, tak jsem si ho chtěla udělat, abych tím uzavřela testy a dala do krabičky na památku a najednou tohle…jsem měla počkat do zítřka…tak snad je to planý poplach…;)

a jinak ti je dobře? Já pokud stojím a každé dvě hodiny nejím, tak je mi slabo…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí