Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KatyaRoma
A jak daleko po Ms jsi? Děkuji…já bych se asi na krev musela vnutit, sestřička se zeptala, jestli je to chtěné (asi proto, že mám doma už dva mimísky a třetí už musí být podle mnoha ohlasů asi nechtěné, nebo nenormální…)a pak řekla, že se za týden mám objednat…čau…třeba není Vám něco: Ne, jsem už matka, tak čest:D ale možná to pro klid udělám:D Kolik jsi měla hcg?
@Jendice1 ja jsem pouze 2 dny po MS, 14 dni po IUI, hcg dnes 131
a byt tebou tak o ten test krve pozadam. Budes mit jistotu aspon!
vubec nechapu takovy pristup sestricek.. ![]()
@KatyaRoma
No já je všechny moc obdivuji…jen u některých mám pocit, že už jsou lékařky no…chápu, že mají dost některých citlivějších žen, ale myslím, že mám po potratu a potvrzené imunitě možná lehce důvod být nervózní…jsou ještě klidnější maminky a závidím jim…prostě bud to vyjde, nebo ne…tak až zase tak daleko nejsem, ale nechtěla jsem být právě v té skupince přehnaných:D Ale možná už vážně magořím:D
@Jendice1 u me to je prvni tehotenstvi, takze take porad se ptam na vsechno mozny u doktorky, ale ta moje je moc ochotna a trpelive odpovida na vsechny dotazy. A navic jsme se snazili o miminko vic nez rok a pul a ted konecne po 3. IUI jsem tehotna. Tak me se to zda i neuveritelny! A mam porad strach a ted mam vdrzet do 31. kvetna na utz. Tak si myslim ze pro kazdou budouci maminku je normalni mit obavy! Musis proste trvat na svem! ![]()
@KatyaRoma
Děkuji. Držím nám oběma moc palec Bude to mazec, ale moc bych si další mimi přála…když už mi je tak zle…;) Tak ať rostou mimísci;)
![]()
Ahoj holky, před chvilkou jsem si dělala test a vyšel takto.. čárka se objevila ještě v limitu ale je slabá. Můžu honi tak brát za pozitivní? Snažíme se už rok a půl tak si nechci dělat falešné naděje…
@Zipy
Zkus ale jimy test…Mama nic moc…Dr.max je na tom lip:)
@KatyaRoma
Tak jsem volala na gyndu, ze mam bolesti a rada bych kvuli me imunite si nechala zase predepsat prednison a doktor me poslal k sipku, ze na prosperitu tehu se podivame za tyden a zdar…nejake hcg ci prednison? tudle..co chce videt na utz takhle brzo? leda tak zlute telisko…mno…tak alespon neco.ale proste na prednison a prevenci neveri…a ja mam diky nemu mimisky…takze na gyndu prdim a poradim se v Podoli…pokud te testuji, bud rada.ja leda za sve…a na to asi kaslu…spis resim, jestli se me telo nezacina branit…tak snad to ustojime:)
@Jendice1 urcite ustojite!
a snad na Podoli ti predepisou lek a bude vse v poradku! Moc ti to preju! Byt maminkou trech je muj sen!
![]()
@KatyaRoma
I můj, i když jsem po tom mateřském maratonu řešila, jestli je to dobrý nápad…mám prcky 20 měsíců od sebe a malej 2 roky v noci nespal…byla jsem jak mrtvola…ale pár týdnů alespon trochu spím a už mě to zase chytlo…:D určo se to splní…musíme věřit..nic méně jsem nic nenechala náhodně, brnkla tam a samozřejmě mi lékařka preventivně prednison 5mg určitě doporučuje, za tři týdny testy a taky maximální klid (vtipné u čertů a při polovičním úvazku), ale zkusím to…chci, aby tenhle červíček měl stejné či alespoń podobné startovací podmínky, jako jeho sourozenci…a už to bude na něm, jak velký bojovník to bude! Hodně štěstí přeji;)))
![]()
@Jendice1 píše:
@Zipy
Za me ten test pozitivni je…kdy mas mit MS?
včera to byl druhý den zpoždění, zitra zkusím druhý testik jestli čárka sílý ![]()
@Zipy
Tak moc drzim palec. Hlavne testni vzdy stejnym testem a netestuj mamatesty…tem to trva dlouho, nez malicko zesili.aby ses vyhnula nervum, ktere jsem mela ja.Ja jsem cca 19DPO a mam 5 dni zpozdeni a mama comfort uz dve dalnice a modra tecka asi jako bonus…:) drzim nam pest.ja jsdm hodne bolava.snad se to brzy uklidni:)
@Jendice1 ja uz nekolik dni trpim bolestma a motanim hlavy a celkově mi je na prd ale beru to pozitivně
pro mimi vydržím vše ![]()