Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak holky, od pondělí mešká MS, mívám to pravidelně a všechny testíky mám pozitivné. Těhu tedy jsem určo. Ale testíky nijak zvlášť už netmavnou. Mám mama test…u obou dětiček jsem měla v této době už zhruba stejné čárky a tady pořád nevidí změnu…mám být nervózní: Slyšela jsem, že nové Mamma testy nic moc…sestřička mě poslala k šípku, že se objednat až příští týden, tak se občas ještě testnu a tohle mi vrtá hlavou…máte s tím zkušenost? děkuji;)
@Jendice1 zkus jiný test, Mama test mi taky ukazoval jen duchy a na jiném testu s citlivosti 25 bylo vidět daleko vic
No mě už se na testu neobjevil ani dušík, takže rozjíždímě další snažení. Jestli tam „něco“ bylo, tak to pravděpodobně odcházelo s MS, proto asi ty dušíky..ted je sněhobílo, takže začínáme znovu. Tentokrát zkusím trochu vypustit, žádný ovu testy, žádný měření BT. Už by si z toho asi jinak hráblo ![]()
@Jendice1 Tobě moc gratuluju
, hlavně at je vše v pořádku a brzy uvidíš srdíčko ![]()
@Ifunkaa myslis? Jsem 17DPO cca. V tuhle dobu uz jsem mela testy u deti stejne silne a tady je porad svetlejsi…a to dost.ale mereno ted odpoledne.kdyz jsem prisla na to, ze mama test nic moc…ale stejne mi to prijde furt slabe…ale tak neslabne:)Tak drz pleas palec.ja moc drzim tobe:)
@A123 tak jsem zkusila jiny a stejne porad je svetlejsi…jsem cca 17DPO…v po mela byt MS…co myslis?
@Jendice1 Ahojky, ty testy jsou krásný na 17 dpo, vůbec se nestresuj..dálnice jak hrom ![]()
Zdravím, tak jsem dnes zkoušela test z tesca za 45,–, kde jsou dva kusy (citlivost 25) a druhá / je taková světlejší, co myslíte? Jinak zkusím další udělat ráno.
Děkuji za odpovědi ![]()
@Adnes
Uf… Děkuju moc…u obou dětí jsem právě měla těhu proužek už většinou silnější nebo alespon už stejný, tak jsem teď překvapená. Pořád mám dost velké menstruační bolesti až do zad a třísel. Prakticky pořád…tak nervozita tam je…a to hlavně proto, že mám buněčnou imunitu na manžela, kterou jsme teď neřešili, protože jsme si prostě udělali hezký večer s tím, že se nepokoušíme o mimi, ale může stát…a stalo se;)…tak když už tu těhu je, ráda bych, aby u toho i zůstalo…už mám také jedno nepovedené za sebou..
@Jendice1 intenzita čarky je velka, neboj
Koukni tady, mas ji i mnohem silnejsi, nez ostatni
https://www.google.cz/search?…. Imunitu? Ty jo, to slysim prvne.. To je skvele, ze se vam to povedlo takhle. My se snažíme přes rok, snad se jednou taky dočkám takového testíku ![]()
@Jendice1 Jee, patdon, upsala jsem se
Tady https://www.google.cz/search?…
@KatieRz dle me ta carka je dostatecne silna na to aby se mohlo hovorit o tehotenstvi! Dnes jsem mela stejnou carku a mam potvrzene tehu i z krve ![]()
@Adnes
Tý jo. Děkuji za uklidnění. Vypadají dost podobně…;)
Jinak buděčná imunita je za mě zakopaný pes mnoha párů…nebýt mé kamarádky, chodím na iui a pořád potrácím…mé tělo nesnese manželovi spermie. Bud je zabiješ přímo v pochvě (zřejmě můj případ), či otěhotníš a tělo prostě nedá mimískovi šanci…musíě se objednat po delší neúspěšné době do Podolí v Praze na testy. Cca 3 měsíce objednávka aměsíc trvá test…my měli pozitivní a dva měsíce jsem brala predison 5mg a zakázaný styk, aby tělo na alergen zapomnělo a za měsíc jsem čekala dcerku…u syna to šlo samo, ale raději jsem brala prednison a tady zatím neberu nic a řeším, jestli řešit, nebo ne…sestřička mě ani s doktorem nespojila..jestli to bude bolet hodně i zítra ráno, asi se s ním už poradím…bolesti jsem měla vždy, ale tohle už trvá více jak týden a jsou fakt slušné…a že nejsem na bole st citlivka…
Moc držím palec…určo to přijde…;)
Děkuji a gratuluji
právě to mám 17dní zpožděné a ke gynekologovi jdu až 17.5. Ale teda hodně nečekané, tak uvidím děkuji ![]()