Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vrrony84 píše:
Foto
Já také bohužel nic nevidím
ale ještě nehazej flintu do žita
jednoho dne tam ta druhá čárka jiste bude. ![]()
Ahoj holky, mam prosbu. Mrkněte na to a řekněte mi názor. Je tam čárka, slaba, ale není moc do růžový, takže předpokládám, že ten test je falesnej nebo neplatnej nebo nějak jinak postiženej. Co myslíte?
@skrkl píše:
Ahoj holky, mam prosbu. Mrkněte na to a řekněte mi názor. Je tam čárka, slaba, ale není moc do růžový, takže předpokládám, že ten test je falesnej nebo neplatnej nebo nějak jinak postiženej. Co myslíte?
@skrkl píše:
Já tam vidím ducha. Tak můžeme tiše gratulovat a popřát jen, ať čárka sílí. ![]()
@skrkl Mě to přijde jako krásný duch, to je co za test, Pepino? Ten by měl být ok
Zkus ráno z první moči nový, nebo v neděli ráno… Držím palce ![]()
Ahoj holky
Prijde vam, ze carka sili? Je to delane obden. Jeste zitra rano testnu at to rozseknu. Protoze diky priznakum jsem delala test, jenze ty asi za dva dny zmizely
![]()
@Betynka87 píše:
Ahoj holkyPrijde vam, ze carka sili? Je to delane obden. Jeste zitra rano testnu at to rozseknu. Protoze diky priznakum jsem delala test, jenze ty asi za dva dny zmizely
![]()
Podle mě sílí. ![]()
Přesně pred rokem jsem taky měla na tehu testech ducha a teď v postýlce spinká náš miláček.
Každá značka ukazuje jinak. U mě mamatest na prd a dobře ukazoval pepino