Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Twitter gratuluju k výročí!
ja konečně budu mít doma WiFi takže konečně budu koukat z notasu a ne furt z telefonu
Jinak ja si včera zašla na „jedno“ a vztavacka v půl 5 ráno mi neudělala dobře
ale asi to těhotenstvím nebude
a doufám že to bylo poslední pivo na par měsíců
uvidime..
Holky, ten můj nový notebook je bezvadný. Akorát mám strach, že mě děcka zas z nudy vyloupají písmenka. Já bych je zapleštila. Koupila jsem si k tomu bezdrátovou myšisko, tak si libuju a obraz je taky jasnější, takže dušíci a čárky trčí jako párky
![]()
A taky jsem chtěli sodovkovač. Máte doma někdo sodastream? jak jste spokojené? Zatím ho máme zabalený. Mám tak malou kuchyň, že ani nevím, kam ho dat. Ale mám ráda perlivé vody a tak se ušetří i práce s nošením balíků vod.
Jináč MS končí, takže tak se těším na další pěkné období s drahoušem ![]()
@Twitter taky gratuluji k výročí a notebook ať dobře slouží
tak vzhůru do nového období, pěkně se čiňte
a ať se zadaří ![]()
Ahoj holky, co myslite???
9 dpo? Je tam neco nebo magorim???
@Setkub no ja myslim, ze 9 dpo je docela brzo na testovani, na posledni foto vidim slabou carecku ale rekla bych,ze.je to ZATIM negativni test, pac ja mela podobny a na druhej den.se rozjela cervena
ale kazdopadne drzim. palce!! ![]()
@dejan04 no… Ja posledni tri mesice mela ms po trech tydnech, voz bylo ted minuly tyden
takze ani nevim, kdy ji cekat :-
@Setkub no ja pro zmenu posledni dva-tri mesice menstruuji skoro furt
katastrofa ![]()
@dejan04 noooo, na to, ze je rok Kozy a rok plodnosti, zadna slava ![]()
@Setkub vid?
nechapu to..ale asi to bude stresem, mela jsem toho dost za posledni.pul rok ![]()
@Setkub anebo
tak sme mlade zeny v nejlepsich letech, musi to klapnout ![]()
@dejan04 no ty vo. e! :-/ ja deska zase rvala… Uz mi to fakt lete na mozek ![]()