Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
17.9.15 20:53

@Setkub Nevím co je Prednison.. :-) A proč neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
17.9.15 21:06

@cybermis kvuli tem potratum, na nic nam neprisli, tak budu brat preventivne kortikoid a doma proste pro jistotu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
17.9.15 21:09

@Setkub Je to na palici pořád co…nervy, jestli se povede a pak nervy, aby se udrželo… Ale povést se jednou přeci musí! Všude čtu, jak je letos rok dřevěné kozy a jak bude plodný…tak třebas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
17.9.15 21:18

@cybermis zatim mi moc plodny neprijde :-D uvidime, co nam osud prinese :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
17.9.15 21:25

@Setkub Mě taky né, ale nějak tě uklidnit musím ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
17.9.15 21:34

@cybermis kocko, drzim nam palce, zitra pisnu, co muj test rano a budem se modlit, aby nam to vyslo :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
17.9.15 21:39

@Setkub Držím palce já tobě, mě došel PMS, takže zázrak se nekoná, operace za dveřma a buď vyhodím penízky za IVF, nebo se smířím s jedním štěstím :srdce: Tak já ráno schválně kuknu, až testneš :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
17.9.15 21:56

@cybermis taky me boli bricho :( takze pojedeme dal :-/ ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.9.15 23:33

@maria0 :mavam: foto rozmazané, čárka pěkná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
17.9.15 23:36

@cybermis :mavam: to znamená, že ti jako gentlemanka dávám přednost :kytka: :pankac: :hug: takže huja do druhého. @Setkub ahoj, já nych dřív jak 12 dní od píchnutí pregnylu netestovla. Nemá to smysl. Ale chhápu to. Vím, že si miminko žena tolik přeje, že to neřeší, jestli je 8. nebo 12. den po pregnylu.
Ale držím pěsti. Duch tam je, ale bude pregnylový.

• Citovat
  • Upravit
3208
17.9.15 23:52

@Twitter Já ti dám přednost :mrgreen: Můj osud je asi napsaný už :zed: :hug: Neskuhrej a snaž se! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.9.15 23:54

@cybermis skuhrám, ale nad tím, že mám nachcípané děcka. Na třetí nespěchám. Ono si dojde nebo rači uteče :mrgreen: Tentokrát to nechávám osusu. ale tt dělat budu, to jo, to je na tom nejvíc záživné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25
18.9.15 10:35

Ahoj, tak jsem slíbila, že dám vědět, jak to dopadlo s mými duchy, které jsem sem dávala…včera jsem začala lehce krvácet, tak jsem dneska vyrazila na gyndu…a jednalo se o chemické těhotenství, které nebylo kvalitní a včas se ho tělo zbavilo…takže se jedná o normální, jen trochu opožděnou menstruaci (opožděnou o 11 dní). Takže mi doktorka udělala prohlídku a ultrazvuk a jsem naprosto zdravá, naprosto v pořádku a jednalo se pouze o nekvalitní zárodek, který se neuchytil a protože jsem se začala těšit na těhotenství, tak jsem si to svou psychikou ještě o pár dní oddálila…takže mi doktorka dala doporučení, abych příště test dělala až budu mít zpožděnou menstruaci minimálně 14 dní. Že prý, jestli budu těhotná, tak jestli to budu vědět o týden dřív nebo dýl je asi jedno (což pravdu má) a nebudu si alespoň dělat zbytečné naděje…nu tak to je zatím celý můj příběh…kdyby někoho zajímalo, jaký test jsem si dělala, tak to byl GS mamavit… takže příště už asi žádným duchům věřit nebudu…a dokuď tam nebudou jasné dvě čárky, tak tomu prostě věřit nebudu…ale zase na druhou stranu vím, že jsem zdravá a snažíme se pouze pár měsíců, takže asi žádná velká tragédie se nekoná…tak snad příště do vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
18.9.15 10:51

@lenka2504 Leni, na jednu stranu mě to mrzí, taky jsem si biochemickým prošla a vím, že si to žena opláče. Zase na druhou stranu jsem ráda, že jsi v pořádku. Není všem dnům konec, takže ti přeji, at se brzy zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.9.15 19:40

Ahoj holky, máme s mužem výročí svatby a koupil mi nový notebook :dance: první jsem chtěla takový fialový, že se mi líbila barva, ale prodavač nám doporučil akci na lenovo. Tož ale proluftovala se nám kapsa.
http://www. euronics. cz/notebook-lenovo-ideapad-g50-45-cerny-darek-lnv80mq000uck/p392447/#utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=PPC+hit+%7c+Notebooky,+Tablety,+PC
Dává mě ho dokupy.
Na dušíčky mrknu za chvilečku. Mussím ještě za děckama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital