Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Díky moc za podporu, jste super…budu doufat a věřit, že je to tak v pořádku…jestli jsem těhu, tak to bude moje první těhu, tak třeba ani tělo neví, co se děje
i když, nevím, jestli se spíš jen neuklidňuji…ale už jsem pár testů udělala a byli vždy úplně sněhobílé, tak mi to teď vrtá hlavou…je fakt, že moje ségra je teď v 9tt a na testu má taky pořád jen duchy a sestřenici nikdy nevyšel test i když už to měla potvrzeno od mudra…tak nevím…na ultrazvuk jdu až příští pátek, tak do té doby asi ještě nějaký test udělám, protože to asi nevydržím…hrozně se bojím, že budeme zklamaní, že nakonec těhu nejsem
@Twitter ježiš chuděro, mi až běhá mráz po zádech, co si všecko musela prožít, ty nervy a tak, jsi fakt dobrá, i když tě neznám tak tě obdivuju!
co my ženské si všecko musíme prožít fakt
a pak jsou takové, co si těhotenství neváží a děti vyhazujou, za to bych vraždila fakt ![]()
Kamarádka taky brala x let antikoncepci a pak ji taky zjistili neprůchodné vejcovody, kdyby to člověk věděl, tak to ani nebere co..
Já brala taky pět let, ted už se mi to srovnalo a mám to přesně co 5 týdnů…tak uvidíme, jak se bude dařit, je mi už 28 (v lednu bude 29)…vysadili jsme pozdě, protože přítel je mladší a ještě se na mimčo necítil, tak nutit jsem ho nechtěla ![]()
Uvidím, co přijde v pondělí..zrovna kamarádka je teďka ve třetím měsíci, tak bych měla aspoň parťačku na procházky ![]()
@v_e_r_u_n87 ahoj
já už to vůbec nevnímám, čím jsem si prošla před dětma. Protože má pak člověk myšlenky tak akorát na vaření, uklízení, mazlení, hraní, přebalování, krmení a taky občas na tatínka ![]()
Já měla malou v 29-ti. To je tak akorát
tak snad se taky brzy zadaří ![]()
@lenka2504 Leni a co ten test??? Tož to náš nemožeš teď nechat čekat jak babky na chleba
(myslím v obchodě
) šoupni ho sem ![]()
Jasné, hned jak dorazím domů z práce, tak to jdu vyfotit…a hned vám to sem šoupnu
…alespoň to posoudíte se mnou
Ahoj holky, my jsme duchama posedlííííí
a musíme si taky počkat, nechce se jí vůbec ukázat, už aby byla ta čárka pořádná teda!!! ![]()
Holky vidite neco? nevim ktery dpo by to eventualne bylo, mam rozhazeny cyklus. DEkuji za odpoved ![]()
@Aldinka teda teda teda, ale toto jako nejsou duši, paní ![]()
Nádhera, krásné testy
To bude mimčo jako lusk ![]()
@dejan04 když vidím, píšu, že vidím. Je teda strašně slabounký. Ztmavila jsem a udělala u něj šipku. Tam jde vidět líp. Ale je o jen hra s fotkama. Co z něj nakonec bude, to je jen na dalších dnech ![]()
@v_e_r_u_n87 minuly mesic jsem mela neco podobneho ale slabsi nez toto a nakonec z toho nic nebylo, tak nejak tušim, že ani toto asi nic nebude ale aspon troška nadeje tam je ![]()
@Twitter dekuji moc za odpoved, no prave, že kdyby tam bylo uplne bilo ale takhle ma clovek furt nadeji
hodim Vam jeste jednu foto
@lenka2504 já už byla od té doby v obchodě, posbírala prádlo na zahradě, udělala večeři, dala děti tatínkovi k hraní a test nikde a já se teda těším jak malá ![]()
@dejan04 já ty naděje znám..člověk pořád do poslední chvilky doufá..
jednou to vyjde, tobě třeba teď, nebo další měsíc..uvidíš jak se dušík vyvine ![]()