Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
15.9.15 13:43

Já jsem v sobotu na testu měla daleko více vidět, dokonce i manžel ho viděl a že ten je „slepej“, až dojdu domů, tak ho vyfotím a taky vám se hodím do diskuze…taky si tím vůbec nejsem jistá…tak musím jen čekat a čekat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
15.9.15 15:36

Tak já taky přidám svůj test, ale bohuze vůbec nic nevidím, ani ty testy moc neumím upravovat. Na to, že bych to měla dostat za 2 dny to nevidím moc dobře :( :( Jinak u vás holky ty dušíky vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
15.9.15 15:48

@Twitter Jinak ty ses v té skupince PLÁNUJEME třetí moc neohřála ti povím :D :D Kadopádně gratulace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.9.15 17:30

@aklusim Ale jo, akorát se to uzavřelo. A diskutuju pokud možno tam i tam. Akorát někdy nevím přesně, jestli jsem v uzavřené nebo otevřené. Já to netajním, mě je to vcelku jedno, že by jsme dali třetí :D
Akorát na tvém testu nevidím nic. Mě tady ty gravitesty dokonce dělali čárku až na druhý den a uplně krásnou. Já věřím jen tomu DR. Maxovi. Ale i na něj si občas někdo ztěžuje.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
15.9.15 17:32

@zuzka131313 tak čůůůrej :pankac: ať je na co koukat :D Přítel už je asi nervózní z tebe :mrgreen:
@Matteo.emma ty neznám, ale tu lékárnu ano :) a něco tam máš. teď je otázka, co se z toho vyklube dál či ne.
@lenka2504 :dance: :dance: super, tak pak ukaž :palec:

• Citovat
  • Upravit
786
15.9.15 17:40

@Twitter musím natajnacku aby o tom nevěděl.. Je pak nervni a nervuje i mě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.9.15 18:07
@zuzka131313 píše:
@Twitter musím natajnacku aby o tom nevěděl.. Je pak nervni a nervuje i mě :zed:
:mrgreen: on neví, že testuješ? Mě zas můj říká na všechny testy, že tam je duch, aby měl pokoj a abych ho neotravovala :D
  • Citovat
  • Upravit
786
15.9.15 18:20

@Twitter noo když sem měla tu divnou MS tak sem mu řekla že radši testnu… Šla sem do koupelny se vysprchovat tak vyzvidal jestli si tam beru něco navíc :D pak sem přišla a beze slova sem negativní test vyhodila… Furt koukal koukal až se po 5 minutách zeptal :lol: jinak se snažíme chvilinku a ještě sem netestovala… :think: ale láká mě to furt :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
15.9.15 21:09

Ahoj holky, doufám, že se s k vám můžu přidat :-) momentálně jsem taky ve „stavu“ čekání na dvě čárky :mrgreen: i když někdy nám už je z toho smutno s přítelem, že pořád nic :-( Loni v září jsem vysadila prášky a měla jsem problém s ovulací, respektivě jsem neměla žádnou. Srovnalo se to až před 3 měsíci :roll:
MS mám dostat příští pondělí, dneska jsem zkoušela test během dne, v limitu nic, po limitu se mi ukázal duch, teda aspoň mi se zdálo :D a pak jsem ho zas neviděla, pak viděla..myslím, že už mi z toho hrabe :D nevím, jestli raději počkat s dalším testem, až jestli nepřijde MS…ale asi to nevydržím :D
Přeju všem, které se snažíme, ať to co nejdříve vyjde a těm, co už to vyšlo, tak ať vše probíhá v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
15.9.15 21:59

@v_e_r_u_n87 to je jak ti hrabe :palec: všude duchove :lol: ja to mám taky dostat příští týden :palec: tak budu držet pěsti ať se zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.9.15 22:37

Můj první duch u malého. Je to 8 dní od zplození. ale už šel poznat. Ti praví jsou vystouplí, jsou růžoví.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
15.9.15 22:50

@v_e_r_u_n87 tak třeba ještě vykoukne. Já jsem po 5 letech antiko přestala mít zas menses. Musela jsem brát proveru půl roku.
Na To jsem šla na diagnostickou laparoskopii - neprůchodné oba vejcovody. Na to se 10-letý vztah rozpadl.
Nový muž = do 3 měsíců těhu - mimotěhu :mrgreen: :cert: pak návštěva CAR a 1. IVF = výsledek nula. Zbyly mražení = výsledek těhu. V 9tt ZT a revize.
Léčba v Praze na buněčnou imunitu. Změna CAR.
2. IVF úspěšné, máme dceru 2,5 roku.
A pak to šlo samo :mrgreen: po malé už 2× těhotná normálně :mrgreen: Když měla 2 měsíce, najednou zas těhotná (i při kojení) Ale ve 13tt revize. 10/2013 LSPK endometrioza. Cyklus na to pozitivní test a máme Peťu :D
jak to bude teď, nevím. Mám jeden vejcovod. Velmi malou šanci mít normáně dítě.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
15.9.15 22:59

Holky, jen si zkouším metříky, promiňte

• Citovat
  • Upravit
25
16.9.15 07:14

Dobré ráno, tak jsem to dnes ráno nevydržela a opět testovala…a opět takový duch…manžel tedy tvrdí, že je to vidí víc než v sobotu, ale já to vidím pořád stejně…pořád duch, možná o hodně malinko je vidět víc…myslíte, že je to možné? Že bych fakt mohla být těhu? Dne mám 8 dní zpoždění a docela už dost bolavá prsa…tak pořád nevím a nevím…ta nejistota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.9.15 07:23

Ok, hned jak dorazím z práce, pošlu to sem, ale obávám se, jestli tam něco uvidíte…jsem už z toho celá nešťastná :( čekala jsem dnes dva pruhy, nebo alespoň, že ten vytoužený druhý bude víc vidět a ono je to pořád stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí