Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem v sobotu na testu měla daleko více vidět, dokonce i manžel ho viděl a že ten je „slepej“, až dojdu domů, tak ho vyfotím a taky vám se hodím do diskuze…taky si tím vůbec nejsem jistá…tak musím jen čekat a čekat ![]()
Tak já taky přidám svůj test, ale bohuze vůbec nic nevidím, ani ty testy moc neumím upravovat. Na to, že bych to měla dostat za 2 dny to nevidím moc dobře
Jinak u vás holky ty dušíky vidím ![]()
@Twitter Jinak ty ses v té skupince PLÁNUJEME třetí moc neohřála ti povím
Kadopádně gratulace ![]()
@aklusim Ale jo, akorát se to uzavřelo. A diskutuju pokud možno tam i tam. Akorát někdy nevím přesně, jestli jsem v uzavřené nebo otevřené. Já to netajním, mě je to vcelku jedno, že by jsme dali třetí ![]()
Akorát na tvém testu nevidím nic. Mě tady ty gravitesty dokonce dělali čárku až na druhý den a uplně krásnou. Já věřím jen tomu DR. Maxovi. Ale i na něj si občas někdo ztěžuje.
@zuzka131313 tak čůůůrej
ať je na co koukat
Přítel už je asi nervózní z tebe ![]()
@Matteo.emma ty neznám, ale tu lékárnu ano
a něco tam máš. teď je otázka, co se z toho vyklube dál či ne.
@lenka2504
super, tak pak ukaž ![]()
@Twitter musím natajnacku aby o tom nevěděl.. Je pak nervni a nervuje i mě ![]()
@zuzka131313 píše:
@Twitter musím natajnacku aby o tom nevěděl.. Je pak nervni a nervuje i mě
@Twitter noo když sem měla tu divnou MS tak sem mu řekla že radši testnu… Šla sem do koupelny se vysprchovat tak vyzvidal jestli si tam beru něco navíc
pak sem přišla a beze slova sem negativní test vyhodila… Furt koukal koukal až se po 5 minutách zeptal
jinak se snažíme chvilinku a ještě sem netestovala…
ale láká mě to furt
![]()
Ahoj holky, doufám, že se s k vám můžu přidat
momentálně jsem taky ve „stavu“ čekání na dvě čárky
i když někdy nám už je z toho smutno s přítelem, že pořád nic
Loni v září jsem vysadila prášky a měla jsem problém s ovulací, respektivě jsem neměla žádnou. Srovnalo se to až před 3 měsíci ![]()
MS mám dostat příští pondělí, dneska jsem zkoušela test během dne, v limitu nic, po limitu se mi ukázal duch, teda aspoň mi se zdálo
a pak jsem ho zas neviděla, pak viděla..myslím, že už mi z toho hrabe
nevím, jestli raději počkat s dalším testem, až jestli nepřijde MS…ale asi to nevydržím ![]()
Přeju všem, které se snažíme, ať to co nejdříve vyjde a těm, co už to vyšlo, tak ať vše probíhá v pořádku ![]()
@v_e_r_u_n87 to je jak ti hrabe
všude duchove
ja to mám taky dostat příští týden
tak budu držet pěsti ať se zadari ![]()
Můj první duch u malého. Je to 8 dní od zplození. ale už šel poznat. Ti praví jsou vystouplí, jsou růžoví.
@v_e_r_u_n87 tak třeba ještě vykoukne. Já jsem po 5 letech antiko přestala mít zas menses. Musela jsem brát proveru půl roku.
Na To jsem šla na diagnostickou laparoskopii - neprůchodné oba vejcovody. Na to se 10-letý vztah rozpadl.
Nový muž = do 3 měsíců těhu - mimotěhu
pak návštěva CAR a 1. IVF = výsledek nula. Zbyly mražení = výsledek těhu. V 9tt ZT a revize.
Léčba v Praze na buněčnou imunitu. Změna CAR.
2. IVF úspěšné, máme dceru 2,5 roku.
A pak to šlo samo
po malé už 2× těhotná normálně
Když měla 2 měsíce, najednou zas těhotná (i při kojení) Ale ve 13tt revize. 10/2013 LSPK endometrioza. Cyklus na to pozitivní test a máme Peťu ![]()
jak to bude teď, nevím. Mám jeden vejcovod. Velmi malou šanci mít normáně dítě.
Dobré ráno, tak jsem to dnes ráno nevydržela a opět testovala…a opět takový duch…manžel tedy tvrdí, že je to vidí víc než v sobotu, ale já to vidím pořád stejně…pořád duch, možná o hodně malinko je vidět víc…myslíte, že je to možné? Že bych fakt mohla být těhu? Dne mám 8 dní zpoždění a docela už dost bolavá prsa…tak pořád nevím a nevím…ta nejistota…
Ok, hned jak dorazím z práce, pošlu to sem, ale obávám se, jestli tam něco uvidíte…jsem už z toho celá nešťastná
čekala jsem dnes dva pruhy, nebo alespoň, že ten vytoužený druhý bude víc vidět a ono je to pořád stejný…