Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Karlicka11 píše:
Ja sem to zatim jeste nedostaa, vcera me lehce bolelo břicho ale dnes už vůbec, tak nevim no uvidime ale nedělám si naděje… bohužel, někdo nějaký typ jak otěhotnět?? Třeba nějaka babská rada co zabírá?
Jinak, já přestala brát prášky před více než rokem než jsem otěhotněla…a nikdy nic, pak jsem měla i problémy s MS, nepřicházela jak měla…začala jsem tedy pít kontryhelový čaj na upravení MS.Byla to pecka, MS se mi srovnala, dostala jsem to přesně na den…no a další měsíc jsem byla těhotná
Prý i nějak napomáhá k těhotenství…
Ahoj všichni chtěla bych se zeptat zda nemáte podobnou zkušenost před rokem 2.7. Jsem podstoupila kyretáž u 8tt přestalo srdicko fungovat. Nyní jsem dva měsíce bez menstruace prsa boli žádný jiný problém mimo únavy nepocituji. V srpnu jsem byla u dr ze se nedostavila MS řekl mi ze je to normální a poslal me domu test jsem si dělala a negativní. Dnes je to 34den od poslední menstruace test sem si znovu nedělala přijde mi to už zbytecne ale zajímalo by mě co se děje. Popřípadě nemel by to dr více řešit? Děkuji Všem kteří našli chvilku a odpověděli mi.
Ahojky. Ráda bych se podělila podělila o svůj problém a ráda si přečtu vaše názory. 3 roky se snažíme o miminko. Strašně jsem všechno řešila a moc se trápila, že to nejde. Teď jsem se na všechno vykašlala a jak to vypadá? Zase nevím. Už 10 dní mám opožděnou MS, testy jsou negativní. Občas mě dloubne v podbřišku, mám trošku citlivé bradavky, celodenní pocit na zvracení a hustý bílý výtok. Co si o tom myslíte? Děkuju za odpovědi ![]()
Ahoj, muzu se zeptat tech co mely nejake priznaky jeste pred testem, jak se u vas objevily? jestli hned povprobuzeni nebo postupem dne? dekuji
Ahoj tak abych ti pravdu řekla příznaky jsem měla jako před MS boleli mě prsa, špatná plet nic nenasvědčovala těhotenství až kolem toho 5týdne mi začalo být blbě od žaludku ted budu skoro v 7tt a je mi pořád blivno zatím nezvracím
Takže příznaky fakt hned tak nepozoruješ když jsem těhotná nebyla to jsem jich měla každý měsíc a ted když jsem nic jsem ani nepoznala ![]()
Já jsem měla normální premenstruační příznaky
Bolest prsou a v podbříšku. Až zpětně jsem si uvědomila, že jsem špinila pár dní po styku, což se mi nikdy nestává, a taky, že jsem měla „tam dole“ divný pocit při sexu - nedokážu to k něčemu přirovnat, jen jsem cítila, že je něco jinak
Nicméně mimčo bylo neplánované, takže mě nenapadlo ani omylem, že bych mohla být těhotná, dokud jsem si neudělala test.
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se zeptat tech co mely nejake priznaky jeste pred testem, jak se u vas objevily? jestli hned povprobuzeni nebo postupem dne? dekuji
Ahojte maminky, chci se optat, snažíme den o druhé mimi a dnes mám termín ms ktera nedorazila (dnes ráno testovala citlivost 25 negativní) mám průjem, bolesti břicha, hlavy, bolest prsou, protivna, a dnes jsem se u filmu pomalu pozvracela a nechuť k jídlu
přisuzuji to ze asi na mě něco leze
bazalni teplotu mám 37.7,čípek jsem měla odpoledne u posevniho vchodu měkký a otevřený, nyní ted večer na kraji vchodu tvrdší zavřeny, myslíte ze mám ještě naději?:(
@Anonymní píše:
Ahojte maminky, chci se optat, snažíme se o druhé mimi a dnes mám termín ms ktera nedorazila (dnes ráno testovala citlivost 25 negativní) mám průjem, bolesti břicha, hlavy, bolest prsou, protivna, a dnes jsem se u filmu pomalu pozvracela a nechuť k jídlupřisuzuji to ze asi na mě něco leze
bazalni teplotu mám 37.7,čípek jsem měla odpoledne u posevniho vchodu měkký a otevřený, nyní ted večer na kraji vchodu tvrdší zavřeny, myslíte ze mám ještě naději?:(
Zdravím
chci se zeptat..končilo mi šestinedělí po revizi z důvodu samovolného potratu v 15tt. S přítelem jsme si užili a samozřejmě s ejakulací do mě. Druhý den jsem začala krvácet, což přetrvávalo do druhého dne a následně jsem jen špinila. Myslela jsem, že se dostavila menstruace ale začínám pociťovat příznaky těhotenství jako například-chuť kovu v puse, únava, časté močení, krkání, bolest v podbříšku a hrozné změny nálad. Myslíte, že ačkoliv jsem druhý den krvácela, tak mohu být těhotná? Je to už 14 dní zpět od styku
zároveň je to taky cca 14 dní do menstruace a teď v ovulaci jsme se taky posnažili. Test jsem zatím nedělala, protože si myslím, že je moc brzy. Děkuji za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
Tak dnes dělán test citlivost 10 a mám tam dusika hodně viditelného 💝 ❤️️😍