Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se presvedcit, ze se mi to nezda. Prvni dcera se nam narodila v roce 2013, po 1. pokusu IVF. Kdyz byl dceri rok, zacali jsme se snazit o druhe ditko, ale opet se nedarilo. Meli jsme dva mrazacky, neuchytily se. 2. cyklus IVF neuspesny a zadny mrazacci. Nyni jsem cekala na ms a mela zacit s 3. cyklem, jenze mrska cervena uz 4 dny meskala. Udelala jsem si rano test a vykouklo na me //. Nemuzu tomu porad uverit po tech x letech neuspechu. Mate nektera podobne zkusenosti?
@Lorink stalo se to i známé, šance, že by mohli přirozeně nulová a ejhle. moc vám to přeju ![]()
Dekuji za reakci, nechci predbezne plasit, ale pokud to klapne, povazuji to za zazrak.
Mam za sebou 3 ivf, pri poslednim jsem otehotnela, ale tehotenstvi bylo ukonceno.
Nyni cekam 3 ditko, vsechny prirozene
Takze takovy zazrak na 3 ![]()
Preji at je vse v poradku a za par mesicubse tesite z mimina ![]()
Tady je muj testik, zatim jsem manzelovi neukazovala, jsou tam dve // nebo mam vlci mlhu?
Super
U nás 9/2011 první IVF, zadařilo se, 05/2012 se narodil malý, když mu byl rok a kousek, řekli jsme si, že to zkusíme, kdyby se příroda zbláznila, no a hned první měsíc, kdy byl navíc pouze 1× sex, tak to vyšlo ![]()
Určitě to možné je. Mám syna po IVF - diagnóza neprůchodné vejcovody. No a když mu byl rok, zjistila jsem, že jsem těhotná. Gratuluji a přeji hodně zdraví.
Holky, zazraky se asi deji. Pul roku jsem pila denne litr bylinkoveho caje kontryhel a rebricek. Prikladam tomu velkou vahu, zazracne bylinky tentokrat pomohly vic nez zkuseni lekari v caru.
U nas nikdy nezjistili pricinu. Celkove chodime do caru 5 let.