1. dcera z IVF, 2. těhotenství dnes pozitivní test přirozeně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
14.9.15 13:29

U nas nikdy nezjistili pricinu. Celkove chodime do caru 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
14.9.15 13:32

Já mám za sebou tři IVF jedno neúspěšné, druhé mimoděložní, třetí ukončeno v 16tt čekali jsme na 4 a zjistila jsem, že jsem těhotná, takže to jde i s jedním vejcovodem :) Po 4 měsících po porodu jsem zjistila, že jsem opět těhotná a nyní mám dvě děti přirozenou cestou a raději se už chráním abych nerodila každý rok :)
Tobě gratuluji a přeji ať vše probíhá bez komplikací :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.9.15 13:35
@Belča píše:
Já mám za sebou tři IVF jedno neúspěšné, druhé mimoděložní, třetí ukončeno v 16tt čekali jsme na 4 a zjistila jsem, že jsem těhotná, takže to jde i s jedním vejcovodem :) Po 4 měsících po porodu jsem zjistila, že jsem opět těhotná a nyní mám dvě děti přirozenou cestou a raději se už chráním abych nerodila každý rok :)

Tak to je nadhera, nemam slov. Je to hodne o psychice. Ja uz jsem se smirila s dalsim cyklem, dlouhym protokolem, injekcema a vsema libustkama, co k tomu patri a ejhle, prvni prirozene pozitivni test v zivote :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
14.9.15 13:39

Jojo taky nezapomenu na ten den, kdy jsem si test dělala, manžel tomu nechtěl ani uvěřit tak jsem ještě ten den šla na krev aby to měl potvrzené rovnou dvakrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.9.15 13:42

@Belča ja budu s manzelem az vecer, tak dostane darecek. Zitra jeste udelam pro jistotu jeden test a objednam se k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.9.15 13:53
@Lorink píše:
Tak to je nadhera, nemam slov. Je to hodne o psychice. Ja uz jsem se smirila s dalsim cyklem, dlouhym protokolem, injekcema a vsema libustkama, co k tomu patri a ejhle, prvni prirozene pozitivni test v zivote :) :D

je to o dost jiné viď, než když člověk ví, že je vlastně těhotný, ale čeká, zda se to udrží :nevim: Jinak já to prve poznala podle toho, že se mi jeden večer, ale fakt strašně brzy, ještě týden před očekávanou MS, zhoupl žaludek, ale tak, jako jenom v těhu, to mě prvně napadlo, když pak MS nedorazila, testovala jsem asi o 5 dní později, nějak jsem to cítíla, ten test byl už pro mě jen takové potvrzení, abych se mohla objednat k doktoru a mohla říct, že mám pozitivní test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.9.15 14:17

Ja byla v caru 7.9., coz byly 3 dny pred ms. Dr. me chtel jeste pred planovanim 3. IVF videt, jestli jsem v poradku bez cysty. Podivil se nad vyskou sliznice a zeptal se jestli nemuzu byt tehotna. Ja se smala a zeptala se ho jestli snad veri na zazraky. On povidal, ze tam zatim nic nevidi, ale sliznice je velmi pekna a kdybych to nedostala, ze mam zavolat. Pak mi doslo, ze jsem den pred prohlidkou malicko rano zaspinila, asi slo o uhnizdeni. Podle me uz mu to bylo jasne, jinak by to ani nerikal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.9.15 14:18

@Lorink známá byla na IVF(po 2letech snažení), otěhotněla a potratila… za 2měsíce otěhotněla přirozeně ;)
gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.9.15 14:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.9.15 14:20

Jinak bych prisahala, ze to dostanu, klasicky PMS, a hrozny pnuti v prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.9.15 14:21

@Lorink to říká hodně ženských, mě i bolelo přesně tak břicho, dokonce po IVF jsem dva dny normálně krvácela, asi nás opustil jeden brouček nebo nevím (měla jsem dvě embryjka) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.9.15 14:23

Po IVF je clovek jeste celej rozbolavelej, obzvlast, kdyz mi odebirali kolem 20 vajec. Tenkrat jsem priznaky nemohla ani citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.9.15 14:24

@Lorink mě brali jen 5 a několik dní jsem nemohla ani chodit, ale už v termín MS, to bylo lepší, že už se to dalo poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.9.15 14:26

No vidis, ja po IVF v 7. tydnu zacala krvacet. Mela jsem synsrom mizejiciho dvojcete a udelal se hematom. Byla jsem kvuli tomu od zacatku na riziku, ale dcerusku jsem donosila do 38. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.9.15 14:27

Syndrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie