Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ixule brala jsi pri tom prirozenem tehotenstvi nejake leky, jako po IVF? Ja po IVF zavadela tablety utrogestan a brala anopyrin. Ted nevim, jestli to bude potreba.
@Lorink píše:
Ahoj holky, chci se presvedcit, ze se mi to nezda. Prvni dcera se nam narodila v roce 2013, po 1. pokusu IVF. Kdyz byl dceri rok, zacali jsme se snazit o druhe ditko, ale opet se nedarilo. Meli jsme dva mrazacky, neuchytily se. 2. cyklus IVF neuspesny a zadny mrazacci. Nyni jsem cekala na ms a mela zacit s 3. cyklem, jenze mrska cervena uz 4 dny meskala. Udelala jsem si rano test a vykouklo na me //. Nemuzu tomu porad uverit po tech x letech neuspechu. Mate nektera podobne zkusenosti?
jo, nám se zázrak povedl po 8letech. není to nic tak neobvyklého ![]()
@Lorink píše:
@ixule brala jsi pri tom prirozenem tehotenstvi nejake leky, jako po IVF? Ja po IVF zavadela tablety utrogestan a brala anopyrin. Ted nevim, jestli to bude potreba.
ne, po IVF jsem měla 12 týdnů utrogestan a fraxiparin, u druhého jsem neměla nic ![]()
Ahoj holky, tak jsem vcera byla na krvi - hcg 456, pristi tyden ultrazvuk, tak mi drzte ![]()
@Lorink nádhera
teda ale není na UTZ trochu brzy? můj dr před 8 týdnem nebere, prý tam nic není a maminky jsou pak zklamané a zbytečně stresují ![]()
@ixule píše:
@Lorink nádherateda ale není na UTZ trochu brzy? můj dr před 8 týdnem nebere, prý tam nic není a maminky jsou pak zklamané a zbytečně stresují
Ja jsem to napsala spatne, na utz jdu az 29.9. Snad naposled do caru!