Příznaky těhotenství a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
17.9.15 09:02

Ja se treba divne citila jeste pred terminem ms…nekolikrat, ale tehotna jsem byla jen jednou :D Tehotenstvi je takove velke cekani…nejdriv na vynechani ms (drive fakt nema cenu testovat, i kdyz nekdo ty testy pozitivni ma, statistiku neznam, ale rekla bych, ze to bude spis mensina)…pak kdyz to vyjde tak cekas, nez to jde potvrdit na uz, na konec prvniho trimestru, na vysledek screeningu, na termin porodu…proste furt na neco nedockave cekas, ale moc to urychlit nejde…je lepsise s tim co nejdrive smirit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.9.15 09:03

Trpělivost, děvče. To se fakt neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
17.9.15 09:05

@Karlicka11 vzdy kdyz soulouzis je sance ze budes tehotna - emiminovske moudro :mrgreen:
Testuj az po vynechani MS nebo si zaplat krev. Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
17.9.15 09:06

Dobrý název diskuze… :palec: Kdyby se jmenoval klasiky " můžu být těhotná?", tak jí skoro nikdo neotevře, ale takto to zaujme víc lidí… :lol: Teda aspoň já to tak mám..
Jinka k dotazu… Nevím. :nevim: Standardní je počkat do vynechání MS a pak udělat test. Takhle ti nikdo neřekne nic konkrétního…

Příspěvek upraven 17.09.15 v 09:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
17.9.15 09:06

@Karlicka11 určitě to možné je, ještě je moc brzo na testování, pokud ms nedorazí, tak bych zkusila další v pondělí.. jinak s příznakama mám také negativní zkušenost, 2× se mi stalo, že jsem byla šíleně citlivá na pachy, až mi bylo na zvracení, nechutenství, bolest prsou a bohužel nic :(.. ale držím palce :kytka: dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.9.15 09:07

@Karlicka11 Koukni na moje testy :D Ten úplně dole je až týden po vynechání ms..Do tý doby bylo sněhobílo..A pak jsem stejně testovala každý den, jestli ta čárka nezmizí a mě se to jenom nezdá :mrgreen: Byla jsem blázen a dneska se tomu směju :mrgreen: A teď už jsem ve 28 tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
17.9.15 09:07

@Karlicka11 první pravidlo - nedělat test předem!! Příznaky si můžeš vsugerovat, hlavně ono pokaždé tělo reaguje jinak. Běžně mě nic nebolívá před MS, ale vloni když jsem byla chvíli těhotná, tak mě od začátku bolelo snad všecko, břicho, prsa…letos jsem opět úspěšně otěhotněla, ale absolutně žádné příznaky, jen po vynechání měsíčků pozitivní test, to je fakt jediné čím bych se řídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.9.15 09:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
17.9.15 09:19

@speedyy ja uz se i snazim na to nemyslet jenze pritel uz to nevydrzel a řekl at jdu do lekarny rikala sem ze to pred ms nema cenu delat neverily mi akorat sem byla smutna ze tam je jedna carka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.9.15 09:25

@Karlicka11 Mě ukázal test že jsem těhotná nějak 5dnů po vynechané ms, dříve ne. Těhotná být můžeš ale nemusíš, ještě s testováním vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.9.15 09:26

@Karlicka11 Právě, člověk je pak zbytečně zklamanej i když test je negativní jenom proto, že se udělal moc brzo..Jak dlouho se o mimi snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
17.9.15 13:23

@NikushV snad to vyjde :) budu doufat ale nedelat plane nadeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
17.9.15 13:25

@speedyy ted to bude pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.9.15 16:55

Ahojte dievcata som tu prvy krat chcela by som sa vás opýtať či poznáte takúto situáciu. Ms mám dostať až o 3 dni včera som si robila digi test a ukazalo mi to +1-2 ale klasik palickove testy mipalickove nic neukazuju. Čo myslíte? Na digi teste sa mi výsledok ukázal do minúty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
18.9.15 14:09

@ErikaMirko tj zajimave a na klasickym testu nemas ani ducha???kolik stoji tento digitalni test? A co znamena +1-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí