První příznaky těhu ještě před menstruací a pozitivní tt

4093
18.9.15 14:34

první příznaky těhu ještě před ms a pozitivní tt

Ahoj všichni, dost mě zajímá, protože se snažíme o druhé miminko a všude často čtu jak holky opravdu poznaly na sobě těhu ještě před ms a byly těhulky. Máte nějaké příznaky? Nebo stejné příznaky před před MS(předmenstruační syndrom)a i tak jste těhulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6275
18.9.15 14:52

@rošťanda Mi nebylo vůbec nic, ale intuice mi říkala, že to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
18.9.15 14:56
@Lelio píše:
@rošťanda Mi nebylo vůbec nic, ale intuice mi říkala, že to vyšlo :) [/cit

mě poprvé taky ne…ale někdo špiním každej měsíc například a není to uhnízdění a pak špiní a má bolesti před ms a je těhotná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
18.9.15 14:57

Tak jsem zvědavá zda tady je někdo kdo má předmenstruační syndrom a měl ho i při pozitivním TT a byl vážně pak těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
18.9.15 14:58

Já to poznala už cca týden před ms, byla jsem naproto nelidsky unavená a žaludek na vodě :) ale za to u syna jsem to nepoznala ani v 6 tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
18.9.15 14:59

A PMS mám hodně silný a poznala jsem to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
18.9.15 15:00

Já mám každý měsíc pocit, že snad musím být těhu. Ale pak nic a dostanu ms. tento měsíc poprvé nemám žádný pocit, nic mi není.. je mi skvěle. Ve středu má přijít ms, tak jsem zvědavá. Snad nepřijde.. :-) Fakt bych si to po několika měsících přála.. a manžel by taky zajásal.. áááchjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
18.9.15 15:02
@Bobina66 píše:
Já mám každý měsíc pocit, že snad musím být těhu. Ale pak nic a dostanu ms. tento měsíc poprvé nemám žádný pocit, nic mi není.. je mi skvěle. Ve středu má přijít ms, tak jsem zvědavá. Snad nepřijde.. :-) Fakt bych si to po několika měsících přála.. a manžel by taky zajásal.. áááchjo…

Jsme na tom stejně, každej měsíc PMs a příznaky těhu a rok apůl nic, ted čekám na MS a už mám ale bolesti, chutě jako před ms tak dojde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
18.9.15 15:03
@štěpánka11 píše:
A PMS mám hodně silný a poznala jsem to:-)

A měla jsi PMS i před tou ms a pak jsi zjistila těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
18.9.15 15:10

Já jsem byla protivná(rychlá změna nálady) a unavená a to hodně, já to sice zjistila až po zmeškané MS, ale právě tyto signály, mě donutili se podívat na datum poslední MS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.9.15 15:10

Pokud má žena dlouhou tu fázi mezi ovulací a menstruací, tak je větší šance, že to pozná dříve než má zpoždění. Co se týče příznaků před pozitivním testem, tam už jsem skeptičtější, protože dnešní testy už jsou dost citlivé a když už jsou znát příznaky, tak už je alespoň světlá čárka na desítkovém testu. Výjimky samozřejmě jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.9.15 15:13

@rošťanda Já ty příznaky měla úplně jiné než mám PMS, takže jsem vůbec nepochybovala. Ale to se může měnit i u jedné ženy, každé těhotenství není stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
18.9.15 15:14

@rošťanda Tyjo.. to je pech. Takovy zpravy nerada ctu. Kez by se nam vsem darilo hned.. jsou to hrozny muka.. zenska kdyz nemuze otehotnet, to je peklo.. a at si rika kdo chce co chce.. mne rikaji kamosky, ze sem s tim uz silena.. jenze ony otehotnely hned a ja uz patej mesic a nic.. takze kdyz ma clovek okolo sebe spoustu holek, co do toho vlitly ani nevedely jak, pak je na nervy, kdyz jemu se to nedari..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
18.9.15 15:16

@rošťanda Tak u mě to zaručeně vždycky bylo strašné motání hlavy, jinak vůbec nic. Ani jsem nikdy netrpěla na PMS. Takže mi to bylo hned jasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
18.9.15 15:19
@Bobina66 píše:
@rošťanda Tyjo.. to je pech. Takovy zpravy nerada ctu. Kez by se nam vsem darilo hned.. jsou to hrozny muka.. zenska kdyz nemuze otehotnet, to je peklo.. a at si rika kdo chce co chce.. mne rikaji kamosky, ze sem s tim uz silena.. jenze ony otehotnely hned a ja uz patej mesic a nic.. takze kdyz ma clovek okolo sebe spoustu holek, co do toho vlitly ani nevedely jak, pak je na nervy, kdyz jemu se to nedari..

Mám endimetriosu a PCO, první nám šlo rychle do 3měsíců ted jsou malé 4 roky a ted prej to půjde už rychle druhé kor a prd, rok se léčím hormonama a furt nic, čdekám a zase ms azase zklamání…a svoje tělo znám dobře takže je mi jasné, že zase ted ta mrcha přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital