První příznaky těhu ještě před menstruací a pozitivní tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
31.1.17 13:45

@Margory Častěji to spíš nezvládám než zvládám :(. Různých prášku a vitamínu jsem měla už spoustu, ale nic z toho na mi moc nepomohlo. Před rokem jsem byla i na laparoskopckém vyšetření vejcovodů, a naštěstí je jinak všechno v pořádku co se týká otěhotnění a potom těhotenství. Před tím jsem musela chodit i na vyvolání menstruace, ale nevím jestli to je tím vyšetřením nebo tím, že jsem začala pravidelně cvičit jógu, ale už nemusím chodit na ty injekce :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.1.17 13:47

Jeji odpoved byla tak rychla ze sem nestačila odpovedet, navic jak jsem se objednavala tak se ptala datum posledních měsíčků
Kdyz jsem ji rekla ze teď tak ton hlasu se změnil a dodala no to je nějaký divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.1.17 13:57

@iva357 Jeji odpoved byla tak rychla ze sem nestačila odpovedet, navic jak jsem se objednavala tak se ptala datum posledních měsíčků Kdyz jsem ji rekla ze teď tak ton hlasu se změnil a dodala no to je nějaký divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
31.1.17 14:11

@iva357 no uz jsem byla v jine skupine poucena, ze tam nic neni a ikdyby bylo tak je to u tohoto tesstu urcite falesne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.1.17 14:14

@sandra001 držím palce ať to u toho jednoho testu falešný není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
31.1.17 14:19
@iva357 píše:
@sandra001 držím palce ať to u toho jednoho testu falešný není ;)

Diky ;) a co ty? nejaky priznaky nebo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.1.17 14:31

@sandra001 Od rána mě bolí záda, kolena a podpaží tak uvidím co to znamená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
31.1.17 14:35
@iva357 píše:
@sandra001 Od rána mě bolí záda, kolena a podpaží tak uvidím co to znamená :)

To se mas :mrgreen: me neboli nic :,( :mrgreen: :mrgreen: kolik jsi po ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.1.17 14:39

@sandra001 když počítám i den, kdy jsem měla pozitivní ovulační test, tak to vychází na 13. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
31.1.17 14:50

@sandra001 je to tam ja ho taky vidím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.1.17 14:59

Ahoj vsem, potrebuji radu..Snažíme se o mimi.Pred čtyřmi měsíci jsem vysadila HA a kazdy měsíc si delam ovulacni testy takze přibližně vim kdy budu ovulovat tenhle měsíc jsem si delala jako obvykle testy a porad negativní tak mi to přišlo divne tak jsem si udelala vecer tehu test a byl tam slaboulinky duch potom testy trošičku silili no porad me bolelo břicho tak jsem jela na pohotovost pet dni do pred MS no a z krve hcg 89 vcera kontrola u gynekologa a ten mi rikal ze mam pouze zvýšenou sliznici a at prijdu na kontrolu me to nedalo a jela jsem na polikliniku na krev jako samoplátce a výsledek 0,5 pritom doma nez jsem jela byl test z moci silnější..nechapu jak za dva dny v krvi neni vubec hcg ale v moci je a nekrvacim ani nespinim..vim ze se muze jednat o biochemické tehu ale rada bych vas poprosila o radu jestli jste to některá zažila. jednu prdelku uz doma mam a s tímto jsem se jeste nesetkala:)..dekuji vsem za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.1.17 15:04

Skoro kazdy měsíc jsem netrpěliva a testim o neco dříve ale vzdy snehobilo na testu..a ted tohle..no MS mam mit za tri dny tak uvidim bud a nebo..poslu foto testiku dnes jsem 31DC a cyklus mam 34DC..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.1.17 15:06

Prikladam foto vcera testy 30DC krev negativní dnes jsem 31DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
31.1.17 16:44

Ahoj, s timto nemam zkusenost, ale priklanela bych se k biochemku..zkus se zeptat tady https://www.emimino.cz/…otna-117578/ protoze tohle fakt netusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.1.17 17:07

Sandra001-Dekuji za odpoved;)..podivam se a doufam, ze neco najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie