První příznaky těhu ještě před menstruací a pozitivní tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1289
28.1.17 15:29

Ty jsou nejlepsi, mam je taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
28.1.17 17:32

@sandra001 taky v podstatě žádné, v termínu před MS mě začalo pobolívat břicho jako před MS a… nakonec dva pruhy:)

• Citovat
  • Upravit
85
28.1.17 17:58

Teď mám taky čerstvou zkušenost. Před testováním jsem měla jenom pocit, že už to tentokrát musí vyjít. Z příznaků jsem měla akorát bolest prsou jako při PMS, ale podle manžela jsem tentokrát nebyla protivná, jako obvykle touhle dobou. :D Jsem po IUI a měla jsem hrozné nutkání udělat test už v úterý, tak jsem to zkusila, i když to bylo teprve 11 DPO. A byla tam slabá čárka. Od úterka testuju každý den a čárka je silnější a silnější. MS měla přijít dneska a zatím nic. :)
Asi dva dny zpátky mi začalo být blbě po ranním kafi. Celý den jsem ho cítila v puse a zvedal se mi žaludek. A pár dní mě trochu pobolívá podbřišk a občas někde píchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.1.17 18:06
@Bobina66 píše:
@rošťanda Tyjo.. to je pech. Takovy zpravy nerada ctu. Kez by se nam vsem darilo hned.. jsou to hrozny muka.. zenska kdyz nemuze otehotnet, to je peklo.. a at si rika kdo chce co chce.. mne rikaji kamosky, ze sem s tim uz silena.. jenze ony otehotnely hned a ja uz patej mesic a nic.. takze kdyz ma clovek okolo sebe spoustu holek, co do toho vlitly ani nevedely jak, pak je na nervy, kdyz jemu se to nedari..

No to je prave mozna to… ten stres, ze ony hned a Vam to nejde, takove kecy at si nechaji… hodte se do klidu a pujde to, uvidite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
28.1.17 18:44

Holky, prosím prosím. Ted negativní, ale silena bolest prsou a modre az fialové zilky na prsnou pres bradavky. Muze to něco znamenat. Jsem zatím 4 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
28.1.17 18:57
@Anthee píše:
Teď mám taky čerstvou zkušenost. Před testováním jsem měla jenom pocit, že už to tentokrát musí vyjít. Z příznaků jsem měla akorát bolest prsou jako při PMS, ale podle manžela jsem tentokrát nebyla protivná, jako obvykle touhle dobou. :D Jsem po IUI a měla jsem hrozné nutkání udělat test už v úterý, tak jsem to zkusila, i když to bylo teprve 11 DPO. A byla tam slabá čárka. Od úterka testuju každý den a čárka je silnější a silnější. MS měla přijít dneska a zatím nic. :)
Asi dva dny zpátky mi začalo být blbě po ranním kafi. Celý den jsem ho cítila v puse a zvedal se mi žaludek. A pár dní mě trochu pobolívá podbřišk a občas někde píchne.

Tak to gratuluju :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
28.1.17 18:59
@Margory píše:
Holky, prosím prosím. Ted negativní, ale silena bolest prsou a modre az fialové zilky na prsnou pres bradavky. Muze to něco znamenat. Jsem zatím 4 DPO.

Na test je strasne brzo, 4dpo jeste neni ani vajicko zahnizdeny, kolik dni mas do MS? Nejdriv bych testovala tak 9/10dpo, ale i to muze byt brzo ;) ja uz se nemuzu dockat prvniho testu, ten udelam asi v utery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
28.1.17 19:06

@sandra001 jo to je mi jasny ze je to brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
28.1.17 19:10

@sandra001 jen mne udivuji moje prsa :D zda je to normální. Mam fialové bradavky a modre zilky :nevim: A bolí a bolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
28.1.17 19:10

@Margory jinak ty prsa neporadim, me neboli ani pred MS :nevim: takze kdyby bolely, uz bych si delala nadeji ze to vyslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
28.1.17 19:14

@sandra001 mne bolivaji tak tri dny před MS ale takhle zbarvené jsem je ještě nemela :D aspoň jsem si toho nikdy nevšimla. Je fakt ze se ted víc pozuruji tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.17 19:48

Mě bylo špatně už 5 dní před menstruací, při orgasmu jsem cítila jak mi tvrdne děloha, a když mi začala smrdět naše chodba, věděla jsem, že je mimčo na cestě. To mě docela dostalo, protože mi už tři roky tvrdili, že pokud chci ještě jedno dítě, pak jedině IVF s darovaným vajíčkem. Test byl pozitivní 3 dny před MS.

• Citovat
  • Upravit
1289
28.1.17 19:57

@Margor skoda ze to tak „dlouho“ trva, nez se clovek dozvi na cem je :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
28.1.17 19:59

@Margory skoda ze to tak „dlouho“ trva, nez se clovek dozvi na cem je :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
28.1.17 20:46

@sandra001 no to jo.. A pak se z toho nezblazni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie