Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@iva357 píše:
@sandra001 a v úterý budu držet palce
Dekuju, taky drzim ![]()
@sandra001 ja dnes nezkousela počkám až tak 9.2 pokud to teda nedostanu ![]()
@Margory píše:to ses dobra, ja uz jsem nevydrzela a zitra zkusim dalsi
@sandra001 ja dnes nezkousela počkám až tak 9.2 pokud to teda nedostanu
@sandra001 dnes jsem zkoušela na netu pohlaví dítěte. Pokud by se to podarilo v lednu tak budeme mít holčičku jinak skoro na cely rok nam vychází kluci ![]()
@sandra001 já to asi nechám až na konec týdne. Teda pokud to vydržím
A jak dlouho se holky snažíte?
@Margory a kde ses na to dívala, já jsem se teď dívala na ovulaci podle dr. Jonáše a tam se taky ukazuje pohlaví miminka a mám to tam přesně na střídačku ![]()
Tak dneska se mi třetí noc zdálo, že jsem porodila dítě - chlapečka
jak na tyhle věci nevěřím, tak si snad zítra koupím test
(my dítě zatím neplánujem)
@iva357 no my se snažíme druhy měsíc. A už se rok nemůžu dočkat. Odkladali jsme to protože stavíme dum tak toho je porad moc. Jinak jsem koukala na tyto stránky http://www.superko.com/…ho-kalendare
@Margory Do března mi to vychází stejně jak jsem se dívala já
dál jsem to už nezkousela. Dva měsíce, tak to je ještě v pohodě, ale i tak vim jak se cítíš a každý nepodařený měsíc je šílený… My se snažíme už 3 roky ![]()
Me to vychazi celkem nastridacku, tento mesic kluk.. @iva357 mate uz za sebou nejake vysetreni?
A jak se dnes citite holky? ja porad cekam aspon bolest podbrisku, nebo prsa ale nic a nic ![]()
@iva357 no tak to jsi dobra ze to zvladas.
Ja bych z toho byla asi na nervy. Ja prave přemýšlím ze kdyz to do března neklapne. Povali manžel na spermiogram projistotu a pak se necham vyšetřit i ja.