První příznaky těhu ještě před menstruací a pozitivní tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
4.10.20 14:13

@Janli cystu asi ne byla jsem měsíc zpátky na gyn prohlidce a vše pořádku jj udělám za pár dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.21 06:51

@sandra001 no nevím jestli jsem nebo nejsem každopádně jsem na pest, mám to dostat neděle pondělí, od včera pálení záhy hrozná bolest žaludku, pocit jako když to mám dostat, záda břicho prsa…jsem kuřák včera jsem nedala ani cígo ani svou ranní kávu, tak uvidíme jestli mám bacila nebo se mi tam něco klube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.6.22 10:39

@Bobina66 mám to úplně stejně, každý měsíc kam pocit ze jsem v tom a nikdy nic, tento měsíc mě bolí prsa a to mě nikdy nebolely tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.5.24 21:39

Ahoj holky teda ještě nevím na čem jsem ale podle mě konečně se asi zadařilo už tak dva týdny jsem citlivá na hlavu tenhle tyden bolest hlavy dokonce i oči myslela jsem že to je asi únava a nevyspanost ale spím dobře vždy se vyspím celý den bolest hlavy dokonce mám rýmu a pálí mě nad horním rtem což u mě nebývá normální abych onemocněla teď v květnu vždy jsem zdravá ms mám dostat za dva dny ale nepociťuji žádnou bolest které mívám už týden před Ms :think: mám pocit že to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.5.24 17:09
@Jjkt píše: Více

Kdy to máte dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.5.24 17:55

@Kejtty774 zítra ale žádné bolesti nemám ani se necítím že to dostanu mám jen malé píchnutí podbřišku nebo tlak na vaječníku ale hned to odezní jsem s toho taková nesvá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.5.24 19:07

@Jjkt také sem to tak měla a hlavně mě píchalo dole 😂
A unava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.5.24 19:08

Zkuste test mě ukázal test už 12dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.5.24 19:11

@Kejtty774 a taky jste měla pocit nafouklé ho břicha? Já teda hodně vypadám jak těhotná a na záchod ani nemůžu i když chci tak asi mám zácpu :think: je to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí