První příznaky těhu ještě před menstruací a pozitivní tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
7.2.17 12:35

@Luciferka79 silil každý den. Dnes jsem už netestovala :lol: Došly ni testy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
8.2.17 05:49

@Margory tak to je skvele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.2.17 15:24

@jannie.23 Ahoj, chci se zeptat, za jak dlouho po spontánním potratu jsi oěhotněla? :) Mi se to taky stalo, mela jsem už druhou slabší čárku i hcg pozitivní ale za pět dní později jsem dostala ms :,( Teďka ji mám mít v sobotu tak čekám, že asi dorazí, jsem nafouklá jak pátrací balon :D pms jak vyšitý, mívám ho vždy, ale je pravda že ne takto silně a tak dlouho před ms…trvá to prakticky od ovulace a jindy to mívám tak 4 dny před..ale naděje si nedělám raději :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
9.2.17 10:13

@Lavendeeer
V květnu 2016 bylo ZT a 21.12.2016 jsem měla pozitivní TT :srdce: A věř, že vypadal úplně jinak, než ten v květnu :mrgreen:
Myslím, že je to hodně dáno i tím, že jsme se s přítelem na to snažení příliš soustředili, jedli zinek, listovku a jiné blbiny a moc to vyhrocovali, víš? I když znám i větší extrémy.
Gynekoložka mi řekla, že je hlavní, že můžu přirozeně otěhotně a že to časem přijde. Jakmile jsme to přestali tolik řešit, podařilo se :)
A i díky tomu ZT jsem nějaké testování před termínem MS úplně zavrhla a test dřív než týden po vynechání ani nedělala. Věděla jsem totiž, že další takové zklamání bych těžko nesla.
Přeji ti hodně štěstí a ať se brzy zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
9.2.17 12:25

@jannie.23 Ahoj :) Chytla jsem silné křeče v podbříšku, tam, kde je slepé střevo. Tak jsem byla u obvodního, prohmatal mne a nic. No a doktorka dle utz řekla, že to je těhotesnká sliznice. Vzala mi krev a dle krve těhotná jsem. Mám jít za týden znovu na kontrolu, zda bude měňavka v děloze, když mne to tak bolelo. Uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.2.17 13:48

@Janka4321
Ahoj, tak moc gratuluji :dance: :kytka:
Jsi asi úplně na začátku, když dr na UTZ ještě nic neviděla, ale neboj..příště už tam fazolka určitě bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
10.2.17 14:17

@jannie.23 moc se těším :)a a roven ty obavy, aby tam Menavka byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
10.2.17 18:28

@jannie.23 Jo to máš pravdu, psychika je hodně mocná…Já to dneska dostala tak silné, že jsem myslela, že bude po mě, až jsem omdlévala z bolesti…stalo s emi to podruhé v životě a zjistila jsem že jsem pokaždé pila kontryhelový čaj :pocitac: :zed:, takže už ho pít nebudu a zvažuju že si i přestanu kupovat ty ovulační testy a nechám to prostě tak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.2.17 11:25

@Lavendeeer
Kontryhelový čaj se má pít pokud si dobře pamatuji první polovinu cyklu a pomáhá při snažení i ke srovnání cyklu, takže já bych ho nezavrhovala, taky jsem ho pila ;)
Ale jak říkám..já pila kontryhel, zelený ječmen, brala Selzink a nakonec jsem zůstala jen u listovky, na vše se vyprdla a šlo to. Ale nějaké bylinky na pročištěn těla po ZT bych určitě zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.2.17 11:28

@Lavendeeer mne kontryhelovy čaj pomáhal na menstruační bolesti. A jelikož mám chlapa doma, tak jsem se vykašlala na ovu testy a spali jsme spolu každý druhý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
13.2.17 15:24

@jannie.23 no neříkám, že je špatný, ale mi teda moc nepomohl, ano pila jsem ho jen prvních 14 dní cyklu…a ms boelsti byly příšerné, cyklus přisel tak jak měl, ale to kolem byla šílenost :roll: 8o no zkusím si ty ovu testy prostě nekupovat a neřešit to, myslím že to tak bude asi lepší :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
13.2.17 15:25

@Janka4321 Jo taky na ty ovu testy asi kašlu :) a prostě to necháme tak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.2.17 15:29

@Lavendeeer přijde mi to jako vyhození peněz a stres. Na druhou stranu aspoň žena ví, kdy má ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
13.2.17 15:32

@Janka4321 No právě, takhle se ví, kdy je ovulace, ale zas taky třeba může být anovulační cyklus, což je normální a vystresuje to člověka ještě více…a o penězích ani nemluvím :D takže, žádné testy! :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
14.2.17 08:13

Podle mě je ta ovulace to stejný jako s tím těhotenstvím. Důležitý je to, že ovuluješ a pravidelně. Není třeba to sledovat.
Stejně pokud si ji už podle testů vychytala, tak bývá každý měsíc cca stejný DC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí