Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to tak někdy mívám, každý měsíc mám období před a při menstruaci jiné. Minulý měsíc jsem měla 3 dny bolesti břicha, jako bych se chystala rodit, doopravdy kontrakce, jakmile bolest dosáhla vrcholu, pomalu ustupovala a za pár minut zase. Dostala jsem to přesně v termínu. Tenhle měsíc také přesně na den a bolesti žádné, prostě jsem to zjistila náhodou na wc. Takže u mě naprosto běžný stav.
@Karleon no právě.. Běžné.. Kdyby to bylo běžné i u mě, tak se nad tím vůbec nepozastavuju.. Jak jsem řekla.. Zkusím testovat za pár dní, pokud nedorazí MS. Mě trošku zaráží i nafoukly prsa a jejich bolest.. To se mi taky nestává dřív jak pár dní před MS.. ![]()
Každý chceme věřit tomu svému. Pokud máš ale negativní testy a bolesti břicha, spíš bych se přikláněla k blížící se menstruaci.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat je možné aby mi vyšel 8/9dpo takto hezky pozitivní tt? Testovala jsem včera ale musela jsem pak jet pryč tak jsem jen mrkla ( nevím tedy jestli vylezl v limitu
) a dneska když jsem šla test vyhodit jsem viděla toto… ![]()
@Anikaa02 test pp limitu není rozhodující.. Minimálně takhle krátce by nebylo nic moc vidět.. Udělej Novy test a správně
@Anikaa02 píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat je možné aby mi vyšel 8/9dpo takto hezky pozitivní tt? Testovala jsem včera ale musela jsem pak jet pryč tak jsem jen mrkla ( nevím tedy jestli vylezl v limitu) a dneska když jsem šla test vyhodit jsem viděla toto…
Muze, taky sem mela tak brzo. Na negativnim testu nikdy nic po limitu nebylo.
@Baba já s tou ovulaci přesně nevím ale pocitově bych hadala těch 8 dnů, mě právě zarazila celkem hezká čárka ☺️️
Myslim ze v pohode! Taky jsem testovala jeste pred MS… uz jsem si byla v podstate jista, ze tehotna jsem a tak me // vubec neprekvapily
Ale zaskocily, to ano ![]()
Asi 4 dny pres MS… ale uprimne si prvni den posledni MS ted v zari nepamatuju, jen odhad
Resil se zacatek skolniho roku a tyhle zensky starosti sly stranou
A ono ejhle
![]()
@Carolline1 no já jsem posledních pár dnů prostě divná ale hrozně a stále jsem si říkala na příznaky brzo.. Hrabe ti
tak jsem teď taková, že by mi Teda nakonec nehrabalo ![]()
@Carolline1 Wow! Tak to je pecka přeju ať je všechno v pořádku a spoustu radosti ![]()
Teď u druhého jsme se snažili skoro rok, když jsem nebyla, měla jsem všechny příznaky hned po sexu. Prostě hlava je mocná čarodějka a byla přesvědčená že jo. A ono nic. Pak už jsem se na to vyprdla a měsíc co jsem otěhotněla jsme měli sex asi jen 3×, nebyl čas..já jela na welness, kde jsem vypila snad celý bar..v neděli jsem přijela domů, na záchodě poslední test ale příznaky naprosto žádný..4 dny do ms..dělala jsem ho jen proto, abych se ho zbavila, už jsem testovat nechtěla. No a koukala jsem jak puk
by tam duch, ale ten pak pěkně zesílil
jediný co mi bylo divný, že jsem 3 dny před nemohla v noci spát a pak první dva měsíce taky ne, proste v noci nespavost ![]()
Ahojky chtěla bych radu nebo vaší zkušenost za li mě poboliva prsa a nebylo mi dobře a z prsou mi teklo takové mazivo, no jen tak jsem si udělala test a vyšel takto v limitu hned se ukázalo ale mám 8 dní do MS tak nevím nechám to tak jen jsem tak nějak zkusila. Co myslíte vaše zkušenosti děkuji ![]()
Buď máš cystu nebo jsi měla ovulaci hodně brzy. Počkej pár dní, udělej další test a uvidíš…