První příznaky těhu ještě před menstruací a pozitivní tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
1.2.17 14:15

@Luciferka79 Děkuji za odpověď. Já bych byla za miminko ráda, takže si asi začínám „vsugerovávat“, že jsem těhotná :mrgreen:. Zaráží mě právě ta několikadenní bolest v podbřišku, nevím čím by to mohlo být, nikdy jsem to neměla :nevim:. Tak jen projíždím internet a dělám si těhotenské testy. Asi tak trochu doufám, že je to příznak těhotenství. Samozřejmě by bylo nejlepší zajít na gyndu, ale tam se mi vůůbec nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
1.2.17 14:34

@Kaacc no ja tohle mela, kdyz jsem mela zanet, porad jsem litala curat, ale samozrejme to muze byt i tehu, Nejlepsi by bylo, kdyby sis fakt bud na krev nebo aspon ma utz, doktor uz ti rekne, covtam vidi, no ja jsem ted 12dpo a vcera na tt duch a tak cekam, jak to dopadne, jestli je falesny, tak prijde v patek ms, ale taky doufam, ze je to tehu, je mi uz 37 tak by to bylo super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.2.17 15:06

@Luciferka79 Tak to moc přeji, aby to vyšlo! :srdce:
U nas byl posledni mozny den oplodneni 16.1., od te doby je pritel pryc, a to uz by asi na testu bylo neco videt, bohuzel nemam ani ducha :( Tak nakonec me doktor stejne nemine :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
1.2.17 15:11

@Kaacc 16.1.?tak dejme tomu, ze vajicko putuje 6dni, pak se ryhuje a zanori, takze tzn, ze duch by se ti ukazal uz ted, alw nekomu ukazi az kdyz neprijde ms, nekomu narusta hcg rychle, nekomu pomalinku, ja mela 3dny po vynechane ms dalnice, ale to uz je deset let :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
1.2.17 15:20

@Luciferka79 tak druhej test a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
1.2.17 15:54

Beruale ja vidim dve // :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
1.2.17 16:01
@Luciferka79 píše:
Beruale ja vidim dve // :hug: :srdce:
ses hodna :srdce: no hned rano delam dalsi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
1.2.17 16:05

@sandra001 tak rano info jasan? :* :* jsem napnuta jak ksandy, prala bych ti // :srdce: ja udelam tt az mi prijdou postou ty cemia :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
1.2.17 16:19
@Luciferka79 píše:
@sandra001 tak rano info jasan? :* :* jsem napnuta jak ksandy, prala bych ti // :srdce: ja udelam tt az mi prijdou postou ty cemia :?

no hned rano pisu :mrgreen: :dance: uz se tesim az ti prijdou :hug: jak se dnes citis? ja zatim nijak achjo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
1.2.17 18:37

@sandra001 netehotne :( zadny priznak, jen citlivejsi prsa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.2.17 18:39

@Luciferka79. Tak snad mám ještě nějakou šanci, že by to mohlo vyjít :oops:

@sandra001 Omlouvám se, že se Vá míchám do konverzace, ale také vidím // :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
1.2.17 19:21
@Kaacc píše:
@Luciferka79. Tak snad mám ještě nějakou šanci, že by to mohlo vyjít :oops:@sandra001 Omlouvám se, že se Vá míchám do konverzace, ale také vidím // :oops:

dekuju, no mozna tam je, ale kazdej tvrdi, ze u toho testu je to falesne :roll: tak musim pockat co bude dal.. a drzim palce at se taky // ukazou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
1.2.17 19:26

@Margory @iva357 co vy holky? jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.2.17 20:04

@sandra001 no nic moc. Jediný co mne už začíná vytacet jsou ty prsa neustále bolí někdy k nevydržení :( nevim proč. Trhu test jsem si nedělala prijde mi to ještě brzo. Necham se překvapit do MS. Mne dnes mamka řekla ze mam ovulaci. Což mi prijde divny kdy jsem ji podle testu mela 25.1. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
2.2.17 04:41
@Margory píše:
@sandra001 no nic moc. Jediný co mne už začíná vytacet jsou ty prsa neustále bolí někdy k nevydržení :( nevim proč. Trhu test jsem si nedělala prijde mi to ještě brzo. Necham se překvapit do MS. Mne dnes mamka řekla ze mam ovulaci. Což mi prijde divny kdy jsem ji podle testu mela 25.1. :nevim:

Jak na to mamka prisla? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital