Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@iva357 jinak s tim jonasem aby se to potvrdilo, musi sedet tvoje ovulace s tou jeho - to znamena kdyz ti. u jonase vyjde ovu treba 8.1 tak musis ovulovat fakt toho 8.a melo by to vyjit
me teda za celou.dobu moje a jeho ovu ani jednou nesedela, kazdopadne nekdo.rika, ze je dobry jistit i. podle toho jeho datumu ikdyz mas treba ms
![]()
@Margory píše:
@iva357 no tak to jsi dobra ze to zvladas.Ja bych z toho byla asi na nervy. Ja prave přemýšlím ze kdyz to do března neklapne. Povali manžel na spermiogram projistotu a pak se necham vyšetřit i ja.
Do roka je to normalni, bohuzel
teda aspon muj dr posila na vysetreni az po roce snazeni
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…co bych za to dala ![]()
@sandra001 staci doktorovy rict ze se snažíte už rok a on tě posle. Kámoška to taky tak udělala. A byla za to rada protože zjistila ze je alergicka na sperma. A musela pul roku brat prášky.
@Margory píše:
@sandra001 staci doktorovy rict ze se snažíte už rok a on tě posle. Kámoška to taky tak udělala. A byla za to rada protože zjistila ze je alergicka na sperma. A musela pul roku brat prášky.
Tak to by me neklaplo, ja jsem mu blba rekla kdyz jsme zacali, napsal si to do. karty ![]()
@sandra001 @Margory Na vyšetření jsme už byli před dvěma lety, manžel je v normě, ale já mám polycysticke vaječníky. Ovulace podle dr Jonáše se mi někdy shoduje s moji a někdy ne, tak beru obě dvě ![]()
@iva357 a dr. Ti nic neporadil? Nějaké prášky, hormony nebo co ja vím..
@iva357 píše:
@sandra001 @Margory Na vyšetření jsme už byli před dvěma lety, manžel je v normě, ale já mám polycysticke vaječníky. Ovulace podle dr Jonáše se mi někdy shoduje s moji a někdy ne, tak beru obě dvě
Tak ty vajecniky to je blby
snad uz se zadari ![]()
Holky dnesni test, zdalo se mi, ze dusika vidim, ale.uz mi. spis hrabe ![]()
Ahoj holky chtela jsem se poptat zda mate někdo zkušenosti s takovymto stavem.
Mimco nemam ze bych cerpala z takoveto situce tak nevim co si myslet
Začátkem ledna mi byvalo dost spatne stále palila zaha kolem 10.ledna zacly dost bolet prsa ale myslela jsem ze je to k ocekavane menses.ta se dostavila 20.ledna tesne pred sem si delala test-negativní
Menses byla kratsi hned po delala druhy test taky negativ
Příznaky horsi tak se si delala opet test 5dni po predeslem a ten mi vysel positiv druhy taktez druhá carka u obou dost silna objednala sem se k dr
Zacla sem hned na to spinit a dnes rano vice
Volala sem k dr sestra mi rekla ze z toho nic nebude a objednani ruší a položila telefon. spinit sem prestala
Tak ted nevim co si myslet
Zazila jste nektera neco podobneho?
A omlouvam se za ten roman
jen sem to chtela presne popsat ![]()
@Luciiana
objednání ruší? Určitě bych s tím zašla k doktorovi, mě by toto určitě vyděsilo ![]()