Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Uz si s temi testy lamu hlavu asi hodku a v zadny diskuzi mi nikdo neodepisuje
vidite rozdil? Vrchni je ze vcera a spodni z dnesla. Dnes jsem 10 dpo. Co myslite?
Co vy tam holky na tom furt študujete? Je tam jedna lajna včera a dnes ta samá.
Já tam teda hodně slaboulinké čárky vidím. Ale stejně bych testovala až za víc dní. Tohle je buď a nebo.
Příspěvek upraven 20.09.15 v 09:37
Negativní. Je vidět hodně vzdálený obrys té druhé čárky, ale to proto, že tam prostě je nachystaná, ale vybarvená není.
@Denness píše:
Já tam teda hodně slaboulinké čárky vidím.
Já taky, ale to nemusí nic znamenat
Taky mě to mátlo, když jsem nenechala test pořádně uschnout a pak jsem to zkoumala dvě hodiny pod lampou a namlouvala si, že vidím to co chci vidět.
Tento výsledek zdá se mi jasný. Tu druhou čárku tam nevyhledime. Buď je brzy nebo bohužel těhotná nejsi. Neboj, to přijde ve správný čas.. ![]()
Vidim jednu čárku, zkus udelat test později.. Myslím, ze to tehu nebude, ZATÍM ![]()
@Setkub Já na tom spodním slabounkyho ducha vidim. Zkus testnou za pár dni znovu
Já mela taky takový testy a az 16 DPO byl duch viditelný i okem manzela
Do ty doby jsem ho tam viděla jen ja ![]()
Holky, diky moc vsem za odpovedi! Je mi jasny, ze mi nikdo nerekne, jestli jsem tehotna. Ale slo mi o to, jestli uz magorim. Uvidime ![]()
Podle mě to je jasně negativní. otestuj týden po vynechané MS a budeš mít jasno. tohle je zbytečné vyhazování peněz za testy a zbytečný stres pro tebe ![]()