Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chipsa
Já když na testu měla něco, tak jsem těhotná byla. Když tam opravdu nic nebylo, tak vždy nic. Tak nevím
každá budeme mít jiné zkušenosti ![]()
POdle mě je to pozitivní. Stopro
Vidím krásného ducha na 10DPO akorát!
@Setkub něco se tam rýsuje, ale zítra budeš moudřejší, jestli zesílí. Držím palečky ![]()
@Setkub Zkus testovat později, zatím tam druhou čárku nevidím. Ale moc držím palce, ať vám to už vyjde
![]()
@Ya-ya píše:
magoris
čau kočko
No já bych už taky magořila a fotila negativní testy, kdybych měla za sebou to, co má zakladatelka v podpisu ![]()
Hele, já tam vidím na obou ducha, nevidím tedy rozdíl v síle, ale vidím je tam. Kdybych byla 10.DPO, tak duch by mi dávala naději. Držím palce, ať se to vybarví a ať to tentokrát zdárně dopadne.
Spousta ženských nedokáže tohle „magoření“ pochopit, toho si nevšímej, je zase spousta těch, co magořila, magoří a magořit bude podobně jako ty. Tak držím palce
Ja vidim na spodnim krasnyho ducha na 10 dpo uplne akorat a preju hodne stesti at sili pekne dal a doporucuji udelat test jeste pozdeji odpoledne to byva carka silnejsi a uvidis ze jestli jsi tehu tak krasne povyskoci
Je tam náznak dušíka, pro někoho spíše bílo, já měla čárku mnohem silnější a za 4 dny se úplně ztratila, měla jsem 4 dny zpoždění, těhotná jse nebyla. U každého je to jinak, těžko soudit, každopádně neztrácej naději a přeji ať to výjde ![]()
@Setkub 10 den po je strašně brzo, počkej alespoň pár dní
, nejdříve ten 12 den někdy až 14 ![]()
@Setkub Ahoj, já tu spodní vidím celkem dobře (asi mám jiné rozlišení PC). Měla jsem to podobně a těhotná jsem
držím palce (ale nejásat dokud není po termínu MS