Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky… potřebuji poradit
již 9 měsíc se snažíme s přítelem o miminko. MS jsem měla vždy na hodinky přesně 26 den. Dnes mám 3 dny zpoždění, ale test je negativní. Nemám žádné velké příznaky. Jen mě pobolívají prsa ( ale ty mě boleli vždy před MS). Nevím jak dlouho mám čekat a kdy zavolat třeba doktorce. Díky za vaše rady Katka ![]()
Já bych ještě týden zkoušela testy, a pak skočila k doktorce. Jednorázově je sice zvláštní mít delší cyklus než obvykle, ale není to nemožné. Neměla jsi třeba stres, nemoc? Jinak by // měly být 14den od ovulace viditelné.
Právě, že stres ani nemoc. Nic takového. Divné je jen, že vždy když jsem očekávala MS, vždy mě neskutečně ten den bolelo břicho. A teď nic.. za celé 3 dny ani náznak.
Já bych testla ještě za dva dny, pak za čtyři, za týden a když ani MS ani // tak asi k Dr.
Já mám zpoždění už 9 dní a test nic ![]()
tak nevím na páteks e objednám k dr ale nikdy se mi to nestalo a s manželem sme spolu parkrat spali bez ochrany ale to bylo ted nedavno tak nevim do toho mam bílý výtok ale nesmrdí nic mě nebolí nepálí nelechtá takže zánet to tak neni tak nevim nějaká rada?
Ahoj všichni chtěla bych se zeptat zda nemáte podobnou zkušenost před rokem 2.7. Jsem podstoupila kyretáž u 8tt přestalo srdicko fungovat. Nyní jsem dva měsíce bez menstruace prsa boli žádný jiný problém mimo únavy nepocituji. V srpnu jsem byla u dr ze se nedostavila MS řekl mi ze je to normální a poslal me domu test jsem si dělala a negativní. Dnes je to 34den od poslední menstruace test sem si znovu nedělala přijde mi to už zbytecne ale zajímalo by mě co se děje. Popřípadě nemel by to dr více řešit? Děkuji Všem kteří našli chvilku a odpověděli mi.