Problém na Vintedu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
2.8.22 17:16

Problém na Vintedu

Na Vintedu se pohybuju opravdu dlouho a více na něm nakupuju, než prodávám. Ale dneska jsem si koupila kabelku od paní z Polska a vše bylo v pořádku, zaplatila jsem přes tlačítko koupit. A pak se stalo toto… vždy se mi tam ukazují i fotky a vše a hlavně můžu najet na inzerát a vše si zkontrolovat, až mi zboží příjde.
Teď se mi stalo toto. Stalo se vám to taky? Jak jste případně zboží reklamovali?
Na podporu Vinted jsem psala, ale trvá to vždy 2 pracovní dny než odpoví, proto se ptám zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
2.8.22 17:39

Celkově mírně pozměnili aplikaci (ani né týden), od té doby jsem nenakupovala. Ale všechny zakoupené věci mám v historii. Peněženka - Historie - rozkliknout položku dle ceny, najet na ikonku - fotku zboží a zobrazí se mi celý inzerát. Tak zkus takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.8.22 18:59

@Finkaa to vím, to bylo i předtím, co je nový Vinted, ale ukazuje se mi stále to, co je v příloze, jako kdyby žádný inzerát nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
2.8.22 21:38

@Upirek123 Víc neporadím, mě chybí inzerát(fotky zboží) v historii, jen ten, který prodávající smazal… Uvidíš, jak to dopadne, napiš prosím pak.
No poučení i pro mě - udělat si PrintScreen před koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný