Problém po císařském řezu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1736
13.1.16 07:13

problem po cisarskem rezu

Ahoj holky :mavam: jsem pres 2 mes.po cisari, zadne komplikace, nic. Jizva pekna, ale po 6nedeli jsem byla na kontrole a v miste jizvy mam na predni stene delohy utvar, nebo neco, co neroste, naopak se to zmensuje. Vubec me neboli bricho, jen porad mam hnedy vytok. A jeste k tomu se otocila deloha coz taky nechapu, jak se můze otocit 8o Dnes jdu poprve na laser, tak uvidime, jak se to po tom bude zlepsovat. Setkala jste se s tim nektera? jinak ve vnitr vse o. k, i cytologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
13.1.16 07:18

@faldi take jsen neco takoveho po cisari mela a porad jswm lehce spinila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.1.16 07:27

@Tara83 A vymizelo to samo? nebo jsi musela neco podstoupit.Mam docela strach, ale pry to byva po cisari, jak je ta jizva sesita zevnitr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85256
13.1.16 07:38

@faldi asi hematom, ne? :think: tak kdyz se to zmensuje, bude to urcite v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.1.16 07:53

@blumen no ona rikala neco jako residua.No za 20 dni se to o centak zmens.ale dr. rikala ze to půjde pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.1.16 08:38

@faldi

já mám po druhém CS a následné revizi dutiny břišní protože jsem krvácela dovnitř, podle mě to bude krevní sraženina a proto to špinění. Pokud nemáš jistotu gynekolog by to měl prohlídnout ultrazvukem. Mně po šestinedělí dr řekl že děloha stále není zatažená a jsou tam ještě sraženiny takže jsem taky špinila déle a malému budou 16 - 4 měsíce :)

Chodím na laser a na rehabilitace. Je dobré jizvu mazat a masírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.1.16 08:42

@Jana0703 to ja na ultrazvuku byla, uz 2×, Ted půjdu po navstevach laseru.Taky mazu domacim sadlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.1.16 09:14

@faldi Prý dle UTZ něco zůstalo v děloze, jestli plodové obaly, nebo nějaká sraženina. Tak mi dali v nemocnici injekci, po které jsem se rozkrvácela a za 3 dny to odešlo a nic už na UTZ nebylo. Jinak bych musela na revizi. Co na to říkal gyndař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.1.16 09:36

Já taky dostávala onjekce na vyčištění a pak i prášky, ale to jsem byla ještě v nemocnici (byla jsem 10 dnů), pak ještě 14 dnů pilule doma. podle posledního UTZ tam straženiny ještě byli ale už se zmenšují jen to potrvá, tak nepanikařím, nebolí mě nic. Na kontrolu jdu příští týden, tak jsem sama zvědavá jak to tam vypadá :) naposledy se mi děloha zavinovala doprava a na rehabkách ta masáž bolela jak… au :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.1.16 09:37

@Tara83 no prave doktorka me poslala na laser, půjdu asi 6× a uvidi se.Ona taky nevi, zda to je krev, ale me to neboli, a rikala, ze se divi, ze nemam bolesti.Je to presne v te jizve, asi jak to je siti, tak se to chytlo deloz. steny a proto pry to spineni.Tak uvidim, zda treba nepůjdu na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.1.16 09:39

@Jana0703 no tak to budu na tom podobne ;) ja jeste nemam zadne pilule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.1.16 10:05

@faldi

Já měla ty pilule a injekce hned po porodu, ale to bylo tím že na císaři jsem byla v 9 ráno a o půl 5 večer jsem jela na operaci že jsem krvácela dovnitř a oni nevěděli kde to teče, nebo spíš kam. jak se začli dle UTZ ty sraženiny zmenšovat už mi další nenapsali, po šestinedělí tam pořád byli a teď jdu za týden abych věděla jak na tom jsem :)

Mě bylo řrčeno že špinění a očistky je OK, že to ze mě nesmí jakoby téct ta krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.1.16 13:04

@Jana0703 ze me zadna krev, jen lehce spineni, s pres den treba vůbec. Takovy vytok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.1.16 17:27

@faldi

Tak to by měo být v pořádku, kdyby hrčela krev tak to bych letěla k dr, ale to by muselo být jako že se postavíš a žuch poteče krev. to jsem měla po té injekci v nemocnici.

Řekla bych že se tělo čistí. Já jdu na kontrolu příští týden tak jsem zvědavá zda už je děloha zatažená.

Byla jsem v úterý na rehabkách, masírovala mi jizvu apak i bok, protože se mi děloha stáčí doprava, tak ty vazy co to drží bolí, sestra promačkala a jak mi naskákaly modřiny 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
14.1.16 19:39

@Jana0703 no ja jdu zitra na laser.Dr.koukala na jizvu, tu mam peknou. A kdyz nezapomenu, tak si delam tlak.masaz.Je to stejnak divny, te si ta deloha dela co chce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí