Problém při jednání s muži

Anonymní
15.1.25 14:48

Problém pri jednání s muži

Ahoj, v praci mám občas nějaké schůzky napříč odděleními. Schuzky jsou smíšené, muži, ženy. Občas s některými muži mám pocit, když se mi snaží něco vysvětlit, že na ně koukám a přemýšlím o tom jaké by to s nimi bylo v intimní rovině. Nevím, jak při tom působím, ale často se pak raději podívám jinam, snažím se myslet na téma nebo něco jiného. Ale dnes se mi snažil šéf jednoho oddělení něco vysvětlit a zase jsem měla ten pocit. Přitom by mě v životě nenapadlo si s ním něco začít atd. (Sympatický jen ale má svoji rodinu a já mám zas svojí). Máte to tak taky? Jak se tomu branite? Prosím anonym, osobní téma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
padesátník
15.1.25 14:51
@Anonymní píše: Více

Mám to také tak. S ženami i s muži. Jak s ženami to je asi jasné, s muži tedy pouze tak, že si myslím něco jako „polib mi pr…“ :andel:

• Citovat
  • Upravit
53190
15.1.25 14:54

Jen tehdy, kdy mám zrovna nedostatek sexu :mrgreen: Možná by sis měla pořádně zakukat a bude líp :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 14:55

Taky to tak občas mám, zvlášť když je na tom člověku něco přitažlivého. Nechám myšlenku přijít a odejít. :)

• Citovat
  • Upravit
25006
15.1.25 15:30

tak to fakt nemám, páč v našem téměř ryze mužském kolektivu bych nemyslela na nic jinýho…
tipla bych, že problém je způsoben nedostatkem orgasmického vyžití na domácím hřišti ;) to bych rozhodně změnila…

ono je to i poznat, když kolega/kolegyně těká očima, není schopný udržet profesní oční kontakt, nedej bože aby ses k tomu ještě i začervenala.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
15.1.25 15:41

Ježíš, to já mám s kolegy furt :D. My si říkáme schválně i dvojsmysly, otevřeně před ostatními flirtujeme, nebo to o sobě i víme, že bychom se prcli navzájem :*. Ale je to jen a jen sranda. Ale já jsem nymfomanka a myslím na sex pořád ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25006
15.1.25 15:48

@Bytsamsebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neeeeeeeeeeeeeee :mrgreen: :mrgreen:
jsi mne rozesmála :mrgreen:

my teda taky hodně vtipkujem, ale obecně volíme radši pracovní a politická - přpadně rodinná témata…
sexuální přicházejí na řadu až v ne-střízlivém stavu a taky spíš jen formou vtípku či narážky…
je fakt, že kolem té 50 už se nám to zvrtlo i na témata lékařská, medicínská a dost černého humoru, který je u nás pochopitelný…

zrovna včera ráno na poradě říká kolega : Ráno se podívám v posteli vedle sebe, to jsem se lekl poprvé, pak jsem šel do koupelny, a tam jsem se v zrcadle lekl podruhé :mrgreen:

njn, nemládnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
15.1.25 15:52
@Lucy75 píše: Více

Jo, tak já jsem ještě mladá, hlavně duchem :lol:. U nás je i spousta zajíčků a ti se spíš červenají, když si je my, ošlehané životem, dobíráme :D. Politika mě vůbec nezajímá a přeci se nebudu v práci bavit o práci :roll: :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25006
15.1.25 15:56

@Bytsamsebou njn, my máme takový interní humor
asi jako doktoři nebo patalogové…
moc lidí by se tomu nezasmálo, my jo…

ale je drsný, takže to tu zveřejňovat nemůžu… obvykle to souvisí se svodkou z předchozího dne co se zas kde stalo, nebo který kre-tén zas „investoval“ z důchodu a celoživotních úspor půl mega to kryptoměn :zed: tomu už se fakt smějem, protože lidská blbost je i přes tisíce varování nekonečná a bezbřehá…

a když kolega hlásí práci na den třeba : Dnes budu dělat do amerického vojáka
tak to vždy končí od někoho dovětkem typu : Nezapomeň mu taky něco poslat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
15.1.25 15:59
@Lucy75 píše: Více

Však my to máme taky ;). Černý humor, sarkasmus, ironie,… a většinou hlavně tam, kde se to absolutně nehodí :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25006
15.1.25 16:02

@Bytsamsebou :lol: což o to více pobaví… ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.1.25 16:28

Já teda nemám štěstí na kolegy, s kterýma bych si to dovedla představit, mám v kanclu šest kolegů od věku 22 až po důchodový a paradoxně nejlíp z nich vypadá šéf, kterému je pětapadesát, ale ani tak žádné představy teda nemám.
Asi mas zakladatelko málo práce a měli by ti nejakou přidat, abys neměla roupy :P

• Citovat
  • Upravit
15422
15.1.25 16:38

To se mi stane opravdu výjimečně, protože se mi málokterý chlap líbí :D I když už se to stane, tak se tem myšlenkám nijak nebráním, proč taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 16:39
@Hanka1 píše: Více

No prace mám až nad hlavu. S jedním kolegou jsem v kontaktu téměř 8 hodin denně, je fajn, jeho přízvuk mi připomíná lokalitu kam jsem často jezdila jako malá a sex mám prostě ráda. Tak mě tyhle myšlenky prostě napadají i při práci.

Si říkám že musím asi vypadat, jak magor. No snad ne. Zatím nikdo z kolegů schůzku se mnou nezrusil.

• Citovat
  • Upravit
6381
15.1.25 17:11

Tohle jsem nikdy nezažila, ve své agendě nastavuju především bezpečnostní opatření. Často musím být důrazná, takže spíš spolu bojujeme než, že bych si na ně myslela. A myslím, že i já pro ně jsem noční můra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí