Problém s antikoncepcí leverette

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.10.22 17:50

Problém s Antikoncepcí leverette

Dobrý den, už měsíc beru antikoncepci leverette. Krvácím už konce měsíčků a teď mi začaly nové, mám po dobrání placeba pokuď bude špinění pokračovat zavolat doktoru o jine nebo je to normalni? ( pripominam ze je to moje prvni zkusenost s Ha, osklive komentare si nechte)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
31.10.22 20:20

Možná ještě počkej, třeba dva, tři cykly, zda se to ustali, zda si tělo na antikoncepci zvykne, měsíčky se upraví. Pokud bude špinění opravdu i v době, kdy být nemá, určitě se s lékařem poraď, možná ti tato antikoncepce cyklus neudrží, a zkusíte jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35483
31.10.22 20:32
@Aletta80 píše:
Možná ještě počkej, třeba dva, tři cykly, zda se to ustali, zda si tělo na antikoncepci zvykne, měsíčky se upraví. Pokud bude špinění opravdu i v době, kdy být nemá, určitě se s lékařem poraď, možná ti tato antikoncepce cyklus neudrží, a zkusíte jinou.

A hlavně bych se pro jistotu chránila i jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.22 22:02
@Aletta80 píše:
Možná ještě počkej, třeba dva, tři cykly, zda se to ustali, zda si tělo na antikoncepci zvykne, měsíčky se upraví. Pokud bude špinění opravdu i v době, kdy být nemá, určitě se s lékařem poraď, možná ti tato antikoncepce cyklus neudrží, a zkusíte jinou.

Prave ze mi doktor rikal ze by to melo byt max. Mesic (do druheho cyklu). Jeste se s nim tedy domluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.22 14:27

@Adéla_266992 také užívám leverette a první měsíc jsem krvácela. V pauze přišla ms a po ní to všechno přestalo. Co se týče ochrany tak jsem se tehdy nechránila nijak a bylo to ok

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1