Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechat ho jit cestou, kterou si vybral. Je to dospely clovek, ktery je plne zodpovedny za svoje jednani. A az prijde s tim, ze on od vas potrebuje podporu a pomoc, tak tu pro nej budete. Jinak je tsto vase snaha jen plytvani energii a zdroji.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 20 leteho syna, který se od 26let léčí na epilepsií. Ale jsou mu přednější kamarádi a užívá drogy a pije. uz jsem udělala pro nej všechno, ale porad mi lze, ze už nepije ani nekouří marihuanu, ale vizme jo, jelikož dostává záchvaty, nevím co s nim, nechci, aby mi umřel až dostane zachvat a špatně upadne.dala jsem ho na léčení ale vydržel tam par týdnu, jelikož je dospěly tak muže ukončit sám léčení, což taky udělal. proste si sám ubližuje je to sebepoškozování? nevim si s nim rady, chodí k psycholozce, ale tam ji taky neříká pravdu, mohla bych něco udělat js jako matka??dekuju za radu
Nechat ho spadnout na hu.bu. Udělala jsi maximum.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 20 leteho syna, který se od 26let léčí na epilepsií. Ale jsou mu přednější kamarádi a užívá drogy a pije. uz jsem udělala pro nej všechno, ale porad mi lze, ze už nepije ani nekouří marihuanu, ale vizme jo, jelikož dostává záchvaty, nevím co s nim, nechci, aby mi umřel až dostane zachvat a špatně upadne.dala jsem ho na léčení ale vydržel tam par týdnu, jelikož je dospěly tak muže ukončit sám léčení, což taky udělal. proste si sám ubližuje je to sebepoškozování? nevim si s nim rady, chodí k psycholozce, ale tam ji taky neříká pravdu, mohla bych něco udělat js jako matka??dekuju za radu
Už jsi udělala dost, snaha byla, ale bohužel je nepoucitelny tak není jiné možnosti než ho nechat být, ikdyz je to hrozne.
Ve 20 letech od 26 let pije a užívá drogy, hmm. Asi se s tebou občas rozdělí, ne? ![]()
Potrebuje smysl zivota. Najdi mu sport, ktery ho bude opravdu bavit. Bude v jinem kolektivu kluku-sportovcu ti drogy neberou ani nechlastaji..bude v jine parte kluku a bude delat co ho bavi. Zeptej se ho co by ho bavilo za sport, nebude tam chtit jit ale dotahni ho tam. Uvidis, ze kdyz ho to chytne mas vyhrano. Pokud ne zkousej jiny sport