Problém s dospělým synem

Anonymní
5.10.19 10:01

Problém s dospělým synem

Dobrý den, mám 20 leteho syna, který se od 26let léčí na epilepsií. Ale jsou mu přednější kamarádi a užívá drogy a pije. uz jsem udělala pro nej všechno, ale porad mi lze, ze už nepije ani nekouří marihuanu, ale vizme jo, jelikož dostává záchvaty, nevím co s nim, nechci, aby mi umřel až dostane zachvat a špatně upadne.dala jsem ho na léčení ale vydržel tam par týdnu, jelikož je dospěly tak muže ukončit sám léčení, což taky udělal. proste si sám ubližuje je to sebepoškozování? nevim si s nim rady, chodí k psycholozce, ale tam ji taky neříká pravdu, mohla bych něco udělat js jako matka??dekuju za radu :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35646
5.10.19 10:05

Myslim, ze si udělala dost. Je dospělý, musí sám chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
5.10.19 10:10

Komu není rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33441
5.10.19 10:22

Neuděláš bohužel nic, pokud on sám nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20865
5.10.19 10:22

Nechat ho jit cestou, kterou si vybral. Je to dospely clovek, ktery je plne zodpovedny za svoje jednani. A az prijde s tim, ze on od vas potrebuje podporu a pomoc, tak tu pro nej budete. Jinak je tsto vase snaha jen plytvani energii a zdroji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.10.19 11:10
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 20 leteho syna, který se od 26let léčí na epilepsií. Ale jsou mu přednější kamarádi a užívá drogy a pije. uz jsem udělala pro nej všechno, ale porad mi lze, ze už nepije ani nekouří marihuanu, ale vizme jo, jelikož dostává záchvaty, nevím co s nim, nechci, aby mi umřel až dostane zachvat a špatně upadne.dala jsem ho na léčení ale vydržel tam par týdnu, jelikož je dospěly tak muže ukončit sám léčení, což taky udělal. proste si sám ubližuje je to sebepoškozování? nevim si s nim rady, chodí k psycholozce, ale tam ji taky neříká pravdu, mohla bych něco udělat js jako matka??dekuju za radu :roll:

Nechat ho spadnout na hu.bu. Udělala jsi maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
5.10.19 11:24
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 20 leteho syna, který se od 26let léčí na epilepsií. Ale jsou mu přednější kamarádi a užívá drogy a pije. uz jsem udělala pro nej všechno, ale porad mi lze, ze už nepije ani nekouří marihuanu, ale vizme jo, jelikož dostává záchvaty, nevím co s nim, nechci, aby mi umřel až dostane zachvat a špatně upadne.dala jsem ho na léčení ale vydržel tam par týdnu, jelikož je dospěly tak muže ukončit sám léčení, což taky udělal. proste si sám ubližuje je to sebepoškozování? nevim si s nim rady, chodí k psycholozce, ale tam ji taky neříká pravdu, mohla bych něco udělat js jako matka??dekuju za radu :roll:

Už jsi udělala dost, snaha byla, ale bohužel je nepoucitelny tak není jiné možnosti než ho nechat být, ikdyz je to hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
5.10.19 11:28

Nějaké divné roky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.10.19 11:56

Ve 20 letech od 26 let pije a užívá drogy, hmm. Asi se s tebou občas rozdělí, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.10.19 12:36

@Alkata jasny preklep, nemyslis? Ze mas tohle zapotrebi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
5.10.19 13:09

Potrebuje smysl zivota. Najdi mu sport, ktery ho bude opravdu bavit. Bude v jinem kolektivu kluku-sportovcu ti drogy neberou ani nechlastaji..bude v jine parte kluku a bude delat co ho bavi. Zeptej se ho co by ho bavilo za sport, nebude tam chtit jit ale dotahni ho tam. Uvidis, ze kdyz ho to chytne mas vyhrano. Pokud ne zkousej jiny sport

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová