Problém s dovolenou v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jo,jo pravda!Ale hledám si jiné místo až se ze mě kouří,s dětma a se směnama které jsou na většině místech je to horší ale jednou to snad vyjde a pak to udělám,kontrola ho nemine,ať ty protrpěný roky nějak odčinim! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katko777 taky jsem u takového zamestnavatele pracovala,byl to velmi vážený pán-známá mediální osobnost,nebudu jmenovat.byl to hajzl strašný,dovolenou jsem si brát nesměla,když jsem byla nemocná tak mi každý den volal,kdy přijdu…taky byl sprostý,hlavně na lidi před důchodem.
a to že mám táhnou do xxxjsem slyšela každou chvili, na tyhle lidi žádný zákoník práce neplatí.to ti dají hned najevo,že venku stojí na toto užasné místo fronta lidí.
tak at ti to dobře dopadne,písni pak jak jste to vyřešili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo,přesně u nás stojí za bránou dalších 10 takových jeko sem já!!!No pak písnu jak to dopadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Simonečka37 píše:
Katko777 taky jsem u takového zamestnavatele pracovala,byl to velmi vážený pán-známá mediální osobnost,nebudu jmenovat.byl to hajzl strašný,dovolenou jsem si brát nesměla,když jsem byla nemocná tak mi každý den volal,kdy přijdu…taky byl sprostý,hlavně na lidi před důchodem.
a to že mám táhnou do xxxjsem slyšela každou chvili, na tyhle lidi žádný zákoník práce neplatí.to ti dají hned najevo,že venku stojí na toto užasné místo fronta lidí.
tak at ti to dobře dopadne,písni pak jak jste to vyřešili.
To bych snad zavolala do Blesku nebo TV, že ten člověk šikanuje zaměstnance ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I u nás ve firmě se tradovalo " když se ti něco nelíbí, můžeš jít, za branou čeká dalších 10". A ejhle pak když lidi šli, tak najednou vedení vidělo, že odborníci jim odešli a z těch „údajných“ za branou si nějak nemohli vybrat. A jak to dopadlo???? Šli a prosili odborníky, kteří odešli, aby se vrátili. Ale každopádně inspekce práce by u vás byla na místě
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, to znám. Nám taky říkali, že když se nám něco nelíbí, tak ať jdeme. Že za dveřmi čeká další 20 lidí na naši pozici. No nečekal tam nikdo a dopadlo to tak, že neměli lidi a škemrali u nás, ať neodcházíme atd. Většina lidí stejně nakonec odešla a oni do dnes nejsou schopni sehnat tak kvalitní personál jakého se zbavili a celé zařízení jde do háje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mekelka píše:
I u nás ve firmě se tradovalo " když se ti něco nelíbí, můžeš jít, za branou čeká dalších 10". A ejhle pak když lidi šli, tak najednou vedení vidělo, že odborníci jim odešli a z těch „údajných“ za branou si nějak nemohli vybrat. A jak to dopadlo???? Šli a prosili odborníky, kteří odešli, aby se vrátili. Ale každopádně inspekce práce by u vás byla na místě.
Mě zaráží, jak si vůbec někdo může dovolit takhle jednat s lidma. Místo toho, aby vás motivovali, tak vás radši vykopnou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořád nám připomíná že on má pracdu protože je majitel,myslím že moc dobře ví že u nás je to s prací těžký,míst je málo tak si s námi zahrává!Má tam pár lidí který platí dobře a ty jsou pro něj důležitý,mi jsme jen blbci kteří mu tam dřou za základní plat!!!Hodilo se to-jednosměnný provoz,kuli dětem,ale i malá půjde příští rok do školy a pak si najdu něco třeba i na směny!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit