Práce u Student Agency
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce u Student Agency
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s prací u Student Agency?
Nejlépe jako stewardka.
Na ostatních diskuzích se dočítám jen negativní příspěvky a jsem docela nervózní - mám před podpisem smlouvy (stewardka do vlaků) a nevím, co si myslet.
Děkuji všem za odpověď!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, moje sestra tam ještě před tím, než odešla na mateřskou dělala. A nikdy si nijak moc extra nestěžovala. Jen říkala, že jsou hrozný v tom, že ti třeba kdykoliv zavolají, když Ty mas volno, aby jsi prisla, a jela. Nebo ti proste ze dne na den zmeni plany cest atd… Tak nevím no. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sem teda moc neslyšela chválu. Kámoška říkala že je to děsná práce za málo peněz.. Naštěstí jí pak dali na ty koordinátorky jak volají když se třeba někde něco porouchá. Taky prej nic moc ale prej lepší jak stewardka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jeste jsem chtela napsat, ze delala stewardku v buse… nevim jak je to ve vlaku. no… Ale nadsena z ty prace taky urcite neni. Je to hlavne narocna prace, i kdyz se to nezda..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mag25 píše:
Dobrý den,máte někdo zkušenosti s prací u Student Agency?
Děkuji všem za odpověď!
Nejlépe jako stewardka.
Na ostatních diskuzích se dočítám jen negativní příspěvky a jsem docela nervózní - mám před podpisem smlouvy (stewardka do vlaků) a nevím, co si myslet.
Pred 5 lety jsem pro ne prodavala jizdenky, byla jsem docela spokojena, i kdyz byl to zahul, protoze jsem si odnesla vsechny nastavane zakazniky, kdyz mel bus zpozdeni a pod. sefova byla super, ale jenom ta vrchni, ta pod ni nemela moc manazerske vlastnosti. Delala jsem tam jenom 4 mesice, privydelek pri studiu, penize se hodily. Ale jednou za dva tydny jsem v sobotu delala od 5:30 do 14:30 a pak v nedeli 5:30 do 19:30, coz bylo teda na prasky, v nedeli bylo nejvic lidi. Na dyl bych to osobne nevidela. Ale zas si myslim, ze vsechno je individualni, ja bych do toho sla, budes mit zkusebku, kdyz ti nebude prace vyhovovat, muzes odejit nekam jinam.
- Citovat
- Upravit
Je to samozřejmě vcelku náročná práce.
O to ale ani moc nejde. SA jako zaměstnavatel má docela špatné jméno.
Jak už tu někdo psal. Velmi časté změny plánu,nic moc peníze, neustálé volání ve volnu-jsou to takové nepřímé formy znepříjemňování existence a života. Řadoví zaměstnanci se mění dost často, což je u firmy, která dlouhodobě funguje a požaduje docela dost znalostí ,poměrně zvláštní a o spoustě věcí to vypovídá.
Kamarádka tam začínala, vydržela tam rok a jakmile měla nějakou praxi, tak radši šla jinam.
Samozřejmě tě nechci dorazovat, práce je v dnešní době málo a SA má zvuk a určitě ti to pomůže i do budoucna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikdy nikdy více
Ahoj všem, rozhodla jsem se udělat dobrý skutek a varovat co nejvíce lidí před prací u této firmy
Pracovala jsem u Student Agency jako prodejce letenek a můžu říct, že práci zde bych nedoporučila snad ani největšímu nepříteli…Neskutečné nároky na výkon za ideálně minimální plat. Kolikrát mi přišlo jako by snad hlavním marketingovým cílem firmy bylo „házet nám klacky pod nohy“ abychom nesplnili limity a nemuseli nám proplatit provize. Ačkoliv mě práce opravdu bavila, dokázali mi to překvapivě rychle znechutit. Zřejmě mají velmi kvalitně propracovaný demotivační systém. Pracuješ za dva až tři lidi (samozřejmě za jeden plat) a stejně je to pořád málo. Nikdy jsem nevěřila že dokážu zvládat tolik práce, jela jsem na 150% a ani to nestačilo. Pravidelně jsem odcházela nepravidelně.. člověk vlastně nikdy nevěděl v kolik přijde domů a kolik si za to odnese peněz. Byla jsem absolutně vyždímaná a vystresovaná…nejsem nějak extrémní „cíťa“ ale tady mě podmínky častokrát dohnaly až k slzám. Co jsem odpracovala navíc mi nikdo nikdy nezaplatil a naopak za každou maličkost peníze dolů (z toho mála co platili). Není se čemu divit že zaměstnanci se tam točili neustále, vlastně všichni byli nováčci. Netuším jak to funguje na jiných odděleních, ale předpokládám že s jedním vedením bude princip zřejmě stejný všude. Takže - kdybych před podepsáním zavazující smlouvy mohla číst takovou zpověď a vědět jak to bude chodit NIKDY bych do toho nešla. Berte to prosím jen jako upozornění. Nechci „házet špínu“, tato firma mě opravdu fascinovala a byla jsem nadšená že mám možnost zde pracovat, bohužel to zevnitř vypadá úplně jinak než zvenku.
- Citovat
- Upravit
Podpis smlouvy
Ahoj, prosimtě za týden budu podepisovat smlouvu jako prodejce zájezdu
jak vidím, tak se mi tam ani nechce
…pokud bych odešla z tama např. za měsíc, musím platit něco za to školením, kterým půjdu? děkuji za odpověď ![]()
- Citovat
- Upravit
SA
Dobrý den,
Jdu na druhé kolo pohovoru k SA a začínám mít trochu obavy, co bude, kdyby si mě nedejbože vybrali. Jedná se o technicko-manažerskou pozici u autobusů. Nevíte někdo jaké tam panují podmínky?
Nejprve jsem měl o tuto pozici velký zájem, ale po pročtení této diskuze začínám mít trochu obavy z toho co může být…
Dékuji
- Citovat
- Upravit
@adele987 píše:
Ahoj všem, rozhodla jsem se udělat dobrý skutek a varovat co nejvíce lidí před prací u této firmyPracovala jsem u Student Agency jako prodejce letenek a můžu říct, že práci zde bych nedoporučila snad ani největšímu nepříteli…Neskutečné nároky na výkon za ideálně minimální plat. Kolikrát mi přišlo jako by snad hlavním marketingovým cílem firmy bylo „házet nám klacky pod nohy“ abychom nesplnili limity a nemuseli nám proplatit provize. Ačkoliv mě práce opravdu bavila, dokázali mi to překvapivě rychle znechutit. Zřejmě mají velmi kvalitně propracovaný demotivační systém. Pracuješ za dva až tři lidi (samozřejmě za jeden plat) a stejně je to pořád málo. Nikdy jsem nevěřila že dokážu zvládat tolik práce, jela jsem na 150% a ani to nestačilo. Pravidelně jsem odcházela nepravidelně.. člověk vlastně nikdy nevěděl v kolik přijde domů a kolik si za to odnese peněz. Byla jsem absolutně vyždímaná a vystresovaná…nejsem nějak extrémní „cíťa“ ale tady mě podmínky častokrát dohnaly až k slzám. Co jsem odpracovala navíc mi nikdo nikdy nezaplatil a naopak za každou maličkost peníze dolů (z toho mála co platili). Není se čemu divit že zaměstnanci se tam točili neustále, vlastně všichni byli nováčci. Netuším jak to funguje na jiných odděleních, ale předpokládám že s jedním vedením bude princip zřejmě stejný všude. Takže - kdybych před podepsáním zavazující smlouvy mohla číst takovou zpověď a vědět jak to bude chodit NIKDY bych do toho nešla. Berte to prosím jen jako upozornění. Nechci „házet špínu“, tato firma mě opravdu fascinovala a byla jsem nadšená že mám možnost zde pracovat, bohužel to zevnitř vypadá úplně jinak než zvenku.
Tak pod to bych se mohla klidne podepsat
Pracovala jsem taky jako prodejce letenek sice v sesterske firme, ale totozne vedeni i jednani se zamestnanci.. Vydrzela jsem tam rok a za tu dobu me dokazali slusne vydeptat.. Jako skola zivota to nebylo marne, ale to je trochu malo, za ty nervy co me to stalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sebevražda syna
Nechci tady rozviřovat a rozšiřovat nějaké fámy, ale okolnosti v mé rodině mne vedou k tomu, že se zmíním o své životní zkušenosti.
Můj syn - zaměstnán přes 1 rok u SA jako operátor telefonní linky - spáchal pokus o sebevraždu. Nyní mimo ohrožení života, léčba dlouhodobá na psychiatrii. Jeho potíže se datují od doby, kdy nastoupil do SA. Nebudu ze nikoho obviňovat, ale důkladně zvažte, zda Vám za to stojí nastoupit do firmy, kde za minimální plat makáte 12 hodin denně nepřetržitě pod stresem vč. svátků, vánoc (kdy Vám volají zákazníci na služební mobil u štědrovečerního stolu), překládají Vám směny podle toho, zda jim chybí lidi, zaměstnanci se tam střídají jak na kolotoči - fluktuace zaměstnanců sama vypovídá o stavu firmy.
- Citovat
- Upravit
Už sa to dostalo v kuloároch aj k ďalším bývalým zamestnancom. Dúfam, že sa syn dá dokopy.
Ja som u SA pracovala cca tri roky. Aj na spomínanom call centre leteniek aj ako predajca leteniek. Všetko popísané je pravda a sama som skončila na antidepresívach (našťastie iba pár týždňov) a zbaviť sa stresu mi pomohol psychológ. Som rada, že som preč.
Na druhú stranu, bez týchto skúseností by som dnes nepracovala na mojom vysnívanom mieste. Takže čo sa týka profesného života, skúsenosť úžasná. Len neviem, či by som do toho šla znova, za tie peniaze.
- Citovat
- Upravit
Souhlasím se vším. Pracovala jsem jako letenkářka cca 4 roky, z toho posledních 9 měsíců na antidepresivech, pomohl mi z toho také až psychiatr. Neustálý stres, spousta nároků nejen od klientů (tam to chápu), ale právě i ze strany vedení, každá stížnost byla dobrá na to, aby se strhla část (už tak dost mizerné) mzdy. Do práce jsem přicházela kolem osmé ráno a odcházela před osmou večer (byly dny, kdy i výrazně později, třeba až kolem desáté večer), domů jsem chodila jenom spát (na nic víc nebyla energie), zbytek jsem dospávala po víkendech. Zaplaceno jsem samozřejmě měla pouze 8 hodin denně (pokud bych tam nezůstala a nedodělala vše, co na mě bylo navaleno, riskovala bych další srážky ze mzdy za nesplnění pracovních povinností). Neměla jsem čas ani na pořádný odpočinek ani na nějaký osobní život. Zase abych jenom nehaněla, získala jsem zde spoustu zkušeností a velmi potřebnou praxi, navíc ta položka vypadá dobře v životopise… Nechám každému na osobním uvážení, ale já bych už do toho podruhé nešla.
- Citovat
- Upravit
NEVER MORE!!!
Dobrý den, pracovala jsem v SA 5 let a odcházela jsem naprosto vyčerpaná se syndromem vyhoření a s velikým odporem k lidem. Vedení Vám háže klacky pod nohy co to jde, pracujete oficiálně od 9 do 18 hod, ale jste v kanceláři reálně od 7 do 19 hod. i déle. Do práce jsem chodila i o sobotách, abych stihla vyřídit všechny klientské požadavky, kterých bylo neskutečně mnoho. A přesčasy samozřejmě nejsou proplácené! Jsem ráda, že jsem pryč a opravdu nikomu NEDOPORUČUJI zde pracovat!!!
- Citovat
- Upravit
Student Agency? Nikdy.
Ve Student Agency jsem pracoval několik let a vše výše uvedené je tvrdá pravda. Dnešní vedení je příšerné, lidé nezkušení, kvalita mizerná. I ty nejdrobnější chyby jsou tvrdě penalizované, přitom není možné v takovém pracovním tempu zvládat. Člověk se pomoci nedovolá a když člověk náhodou zvládne, vždycky vymyslí něco (i naprosto nesmyslného), jen aby člověku nemuseli vyplatit to, co mu slíbili. Sama firma se prezentuje jako moderní kolektiv, ale je to past, krev a pot. Nikdy bych nikomu nedoporučil a jejich služby nevyužívám, protože vím, jak se na každé pitomé kafe zdarma jiní nadřou.
- Citovat
- Upravit