Práce u Student Agency
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
odle zákona je nutné mít mezi sněnama 8 hodin pauzy a to od konce do začátku směny to že jedeš hodku dom nikoho nezajíma
to jen pro pořádek
ne, je to opravdu 12 hodin. Když to náhodou nevyjde, tak pak musíš být doma o to dýl další dny… Nicméně ani kdyby 8, tak to SA nesplňuje… Nehledě na to, že když je zpoždění, a přijedeš o 3 hodiny později, např. ve 2 ráno a v 5 máš být opět na směně, tak to naprosto nikoho nezajímá… což má i k těm 8 hodinám hodně, hodně daleko…
- Citovat
- Upravit
No třeba u Českých drah se to před několika lety (současné info nemám) řešilo tak, že na klíčové pozice byli vyškoleni a určeni tzv. střídači. No a pokud nastala nějaká (jakákoliv) mimořádná událost, povolal se do služby střídač… Na prvním místě byla bezpečnost. Možná i proto mají ČD vysoké náklady, ale bezpečnost tam prostě je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 píše:
No třeba u Českých drah se to před několika lety (současné info nemám) řešilo tak, že na klíčové pozice byli vyškoleni a určeni tzv. střídači. No a pokud nastala nějaká (jakákoliv) mimořádná událost, povolal se do služby střídač… Na prvním místě byla bezpečnost. Možná i proto mají ČD vysoké náklady, ale bezpečnost tam prostě je…
A vo tom to prostě je. Jančura a spol se buší do hrudi, že umí dělat všechno levněji než například České dráhy. Nikde se ale neuvádí, že je to celé na úkor zaměstnanců, kterým platí mizerně a přesčasy neproplácí, a na úkor nás všech, když krátí daně, čímž neodvádí do státní kasy, co má. To by se to Českým drahám podnikalo, kdyby nemuseli odvádět daně a kdyby neměly odbory, které se starají o zaměstnance. Mimochodem, pokud čte příspěvky některý ze zaměstnanců - ZALOŽTE ODBOROVOU ORGANIZACI a tvrdě do Jančury!!! ![]()
- Citovat
- Upravit
@SAbotage píše:
A vo tom to prostě je. Jančura a spol se buší do hrudi, že umí dělat všechno levněji než například České dráhy. Nikde se ale neuvádí, že je to celé na úkor zaměstnanců, kterým platí mizerně a přesčasy neproplácí, a na úkor nás všech, když krátí daně, čímž neodvádí do státní kasy, co má. To by se to Českým drahám podnikalo, kdyby nemuseli odvádět daně a kdyby neměly odbory, které se starají o zaměstnance. Mimochodem, pokud čte příspěvky některý ze zaměstnanců - ZALOŽTE ODBOROVOU ORGANIZACI a tvrdě do Jančury!!!
Jo, založte odborovou organizaci - a najatá ochranka vás okamžitě vyvede ven jak ve firmě CELESTICA Ráječko… Zkuste si ten případ pohledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já se musím smát… odbory SA nefungují, netuším jestli stále jsou, ještě co jsem tam byla tak je zakládali, ale SA to tvrdě ignorovala. ![]()
Tam je to prostě jiná politika, kterou moc nechápu… zaměstnanci jsou to poslední co se tam řeší ![]()
Když jsem se na pozici stew hlásila, tak bylo několikakolové výběry, prostě se tam jen tak nikdo nedostal. No teď už je to jiné a tím padá kvalita SA. Kvalitní stewardi i řidiči odcházení a SA nabírá vše, kterým stačí malé peníze za tu otročinu ![]()
Práce stewarda je krásná, opravdu jsem si to užívala, ale jen do té doby než se to v SA začalo kazit. Klidně bych to šla dělat znova - jen pod jinou společností! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s pozicí prodejce zájezdů. Zajímalo by mě, co chtějí na pohovoru slyšet (už jsem jeden absolvovala ale nevzali mě, myslím že jsem byla viditelně hodně nervózní)Každopádně chystám se skusit prorazit znovu. Děkuji za jakékoliv info ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, stále tady čtu o negativním hodnocení firmy Student Agency od prodejců letenek a stewardek, ale chtěl bych se zeptat, jak je to u této firmy s řidiči autobusu?
Příští týden mám absolvovat přijímací pohovor na řidiče autobusu, jenže k této pozici nemám téměř žádné bližší informace.
Mohl by mi někdo prozradit, jaké podmínky mě u SA čekají? Výše platu na vnitrostátních, nebo zahraničních linkách, délka směn, jiné povinnosti (úklid vozu atd.), uvítám jakékoliv informace.
Moc děkuji, Marek.
- Citovat
- Upravit
řidič sa
Řidič v SA to taky nemá až tak jednoduché. Záleží na tom co budete jezdit jestli budete mít stálou linku nebo budete skákat z busu na bus. Co se týče výplaty tak to žádná sláva není. Rozdíl finanční před 5 lety dělá kolem osmi tisíc. Každá ta linka je jinak ohodnocena a do toho ještě spadá úklid autobusu, doplnění věcí do busu (nápoje, káva, čaj, noviny, časopisy a co je třeba). Taky se dává osobní ohodnocení, ale dle linky, ale taky Vám ho dokážou za každou blbost vzít. A hlavně v této firmě je cestující-zákazník vždy na PRVNÍM MÍSTĚ a MÁ VŽDY PRAVDU. Takže zaměstnanec je až na posledním místě. Nechci Vás od toho odrazovat určitě to zkuste vždy můžete odejít, když se Vám to nebude líbit. Hodně štěstí.
- Citovat
- Upravit
Souhlasím s Anonymním, přesně takhle to chodí. Osobně si myslím - u SA je to čím dál horší, ať už děláte stew nebo řidiče. Heslem firmy je zákazník vždy na prvním místě, zaměstnanec nikoho nezajímá. A setkala jsem se s mnoha případy, kdy zaměstnanec nedostal žádné OH kvůli stížnostem ze strany zákazníka případně mystery shopingu. Několikrát jsem zažila, že mystery dotazníky nebyly vyplněny pravdivě, jenže to nikoho nezajímá - firma aspoň ušetří pár stovek, a když to takhle udělá u každého ze zaměstnanců (jen na autobusech jich bylo kolem 700) hned má přes čtvrt milionu navíc. A co když se k tomu připočítali zaměstnanci poboček, tak se hned ušetřilo na vláčky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iva159 píše:
Souhlasím s Anonymním, přesně takhle to chodí. Osobně si myslím - u SA je to čím dál horší, ať už děláte stew nebo řidiče. Heslem firmy je zákazník vždy na prvním místě, zaměstnanec nikoho nezajímá. A setkala jsem se s mnoha případy, kdy zaměstnanec nedostal žádné OH kvůli stížnostem ze strany zákazníka případně mystery shopingu. Několikrát jsem zažila, že mystery dotazníky nebyly vyplněny pravdivě, jenže to nikoho nezajímá - firma aspoň ušetří pár stovek, a když to takhle udělá u každého ze zaměstnanců (jen na autobusech jich bylo kolem 700) hned má přes čtvrt milionu navíc. A co když se k tomu připočítali zaměstnanci poboček, tak se hned ušetřilo na vláčky
já jsem jednou měla v mystery napsáno, že jsem udělala to co jsem ve skutečnosti neudělala a ještě mě za to pochválili - ale to bylo opravdu jednou vyjímečně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NO jéje, já jsem tolikrát přišla o OH kvůli podobným blbinám. Mě jednou sebrali OH za problém ve spoji, kterej jsem vůbec nejela a nebylo mi nic platný, že se to vysvětlilo - vrátili mi ho další měsíc, jenže další mi hned sebrali, taky kvůli hovadině, takže jsem místo dvou OH za měsíc dostala jen to jedno - vlk se nažral, koza zůstala celá a já byla za krávu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už 4.. ke konci to bylo už drsný a hnusný, ale ze začátku to byla bezva práce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam pracovala v době nedávno minulé a pořád to stojí za houby. Musím říct, že s cestujícími jsem nikdy žádný extra problém neměla (kromě opilců, kteří šli do busu přímo z tahu, ale z těch si člověk nic nedělá…), nicméně přístup firmy je šílený a bohužel, zřejmě odcházejí i řidiči a nabírají každého, protože jak jsou někteří skvělí, tak jsou někteří fakt pitomci a pracovat s nima 12 hodin je opravdu o nervy…