Práce u Student Agency

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.2.16 21:47

Reaguji jen na termíny výplat, ale za celou tu dobu co jsem ve firmě pracovala jsem nikdy nedostala výplatu opožděně vždy došla v pořádku a jestli to bylo 25 nebo 29 mi vůbec nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
jezzz
20.2.16 08:48
@Anonymní píše:
Reaguji jen na termíny výplat, ale za celou tu dobu co jsem ve firmě pracovala jsem nikdy nedostala výplatu opožděně vždy došla v pořádku a jestli to bylo 25 nebo 29 mi vůbec nevadilo.

Mne prijde vyplata na konci mesice docela pozde a zamestnvatel diky tomu na mne nepusobi seriozne. Nekde jsem cetla, ze dobry zamestnavatel posila vyplatu nejpozdeji dvanacteho. Podle mne na tom neco je.
Protoze by bylo najivni si myslet, ze mzdovce trva mesic mzdy zpracovat. Spise dochazi k umyslnemu pozdejsimu odeslani penez ze strany firmy.

Hlavni je, ze jsi spokojena a nevadi ti to :) :kytka:
Vyse je jen ma uvaha.

• Citovat
  • Upravit
3711
20.2.16 13:28
@Anonymní píše:

Nevím, kdy má SA výpalatní termín, ale protiřečíš si, když říkáš, že si ji nedostala opožděně.
Asi tě 4 dny nezabijí, ale pro někoho, kdo žije od výplaty k výplatě je to důležité.

@jezzz píše:
Mne prijde vyplata na konci mesice docela pozde a zamestnvatel diky tomu na mne nepusobi seriozne. Nekde jsem cetla, ze dobry zamestnavatel posila vyplatu nejpozdeji dvanacteho. Podle mne na tom neco je.
Protoze by bylo najivni si myslet, ze mzdovce trva mesic mzdy zpracovat. Spise dochazi k umyslnemu pozdejsimu odeslani penez ze strany firmy.

Myslím si, že hodně záleží jakým stylem se sbírají podklady. Pokud je elektronická evidence docházky, tak je to snad problém „jednoho kliknutí“. Pokud jsou to papírové výkazy, které navíc je třeba někam donést, tka už je to složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 15:10

Ve smlouvě byl výplatní termín 25. a k tomu vždy výplata došla. Pak asi o tři roky později dělali úpravu co se týče výplatního termínu a to bylo posledního v měsíci, ale ani jednou se mi nestalo, že by výplata přišla posledního většinou to bylo rozmezí 25.-29. den v měsíci. Proč zvolili takové datum výplat nevím důležité bylo, že výplata dorazila.

• Citovat
  • Upravit
jezzz
20.2.16 16:42

@zvidavajanca Drive byvaly vyplaty zpracovany nadrizenym nejpozdeji do sedmeho. Ale asi je to ted slozitejsi :andel:

Nic to vsak nemeni na mem nazoru, ze dostat vyplatu po dvou odpracovanych mesicich je pro mne neseriozni.

Jedna se vsak jen o muj nazor. Nekomu jinemu to muze vyhovovat a pripadat v pohode. Hlavni je, aby byli zamestnanci spokojeni, co si myslim ja, na tom nezalezi ;)

• Citovat
  • Upravit
2
5.10.16 17:01

stevardka

Ja nedoporucuji praci jako stevardka pokud nechcete podlejzat ridicum a delat za ne jejich praci nebo si je poustet do soukromi..Prace to spatna neni, lidi jsem mela vzdycky hodny a co si budeme povidat buhvi jaka narocna prace to taky neni.ALE ridici jsou naprosty hovada coz je blby kdyz s nima musite byt cely den v jednom autobuse.Ja jsem odesla kvuli ridicum. Naschvaly…vykoupnou vas na dest bez vasich veci nereknou kdy se laskave muzete vratit nic..me to vzalo vsechny nervy co sem mela..a to byla moje vysnena prace..doma mi rikali odejdi pri prvnim konfliktu s ridicem ktery se ke me choval jako ke kusu hadru..tykal mi, rval na me..jenze jsem to chtela vydrzet a delat..bohuzel zbytecne. Skoleni komunikacni ktery delaji pro stevardy by meli delat naopak pro ridice.Za me nejhorsi co me mohlo potkat..mimo jine ze musi byt 24h denne na telefonu kdyz vam volaji a beda kdyz nejste..ja mam za mesic zkusenosti a historek ze bych mohla napsat knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.17 20:53

reakce na příspěvek sebevražda syna

Dobrý den, to je mi velice líto, muselo to být náročné. Kde teď syn pracuje? Sehnal snad lepší a klidnější zaměstnání…také jsem měla podobný problém z práce, otázka je, zda člověk pak získá práci…ale lidí je spousty, co se skládají z práce, je to dobou prostě…Hodně štěstí…kdyžtak napište odpověď na adela. ******@centrum.cz. Hezký den.

edit admin - osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat