Práce u Student Agency

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
31.12.15 17:23

@SA01 ale jdi ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.12.15 17:23

@Salvaje Neni to podstane, ale mam za sebou i busy i vlaky. Staci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.12.15 17:25

@SA01 no, stačí…
ale to nemění nic na tom, že věřím anonymní…
Však jsem byla, nebo ještě jsem taky zaměstnanec- ve státním, a co se dějě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.12.15 17:26
@zvidavajanca píše:
I takové tam stojí.
Vystupovani neni ohlase. A ze by vsechny stevky byly modelky? To fakt ne!!! Jezdim dost casto. Pamatuji si i slecnu, co mela opravdu nadvahu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
31.12.15 17:57
@SA01 píše:
Pokud si diskusi prectete od zacatku, tak anonymja psala, ze bzde anonymni, pritoze se nadale leci nebo beco v tom smyslu.

Mohu poprosit o citaci? :kytka:

Anonymni psala, ze odchazela (minuly cas) vyhorela. O lecbe nebo nynejsim stavu v prispevku nic nevidim. Proto prosim o citaci, dekuji :andel:

Vidim, ze se snazite diskutovat slusne a snazite se vyvracet polopravdy. Tak by byla skoda, kdyby jste s nimi zacinal sam.

Tim nerikam, ze s Vami souhlasim. Prave naopak :), souhlasim s Anonymni. Avsak myslim si, ze Vy tomu, co pisete verite. V tom pripade Vam gratuluji, ze jste spokojeny :kytka:. A pevne doufam, ze stejny nazor jako Vy, ma vetsina zamestnancu :andel:.

• Citovat
  • Upravit
3491
31.12.15 23:45
@SA01 píše:
@Salvaje Neni to podstane, ale mam za sebou i busy i vlaky. Staci?

A na jaké pozici? Jak dlouho? Na jaké pozici jste teď? Ono to celkem podstatné je… Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.1.16 09:19
@Salvaje píše:
A na jaké pozici? Jak dlouho? Na jaké pozici jste teď? Ono to celkem podstatné je… Děkuji.
V cem to je podstatne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.1.16 09:20
@g.sandova píše:
@SA01 no, stačí…
ale to nemění nic na tom, že věřím anonymní…
Však jsem byla, nebo ještě jsem taky zaměstnanec- ve státním, a co se dějě…
V cem konkretne ji verite?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.1.16 09:25

Že si zaměstnavatel vytírá se svými zaměstnanci zadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.1.16 09:27
@antoinnetka píše:
Já anonymní její stížnosti taky věřím. Několikrát jsem během jízdy Praha-Plzeň viděla, jak řidič během jízdy vesele smskoval. A naposled v Regiojetu porouchaná celá sedačka a stevardka se samolibým úšklebkem mě informovala, že to budu muset zbyek jízdy asi stát. Byla jsem v 8 měsíci těhotenství a ona se ani nenamáhala mi ve vlaku pomoci sehnat jiné místo. Stejný bordel bude asi ve firmě na více místech…
To me mrzi. Tak urcite jste nevahala a oslovila jinou stevardku nebo teamleadera. Dle Vasi logiky: Podle pristupu jednoho soudim vsechny a vsechno?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.1.16 09:28
@jezzz píše:
Mohu poprosit o citaci? :kytka:

Anonymni psala, ze odchazela (minuly cas) vyhorela. O lecbe nebo nynejsim stavu v prispevku nic nevidim. Proto prosim o citaci, dekuji :andel:

Vidim, ze se snazite diskutovat slusne a snazite se vyvracet polopravdy. Tak by byla skoda, kdyby jste s nimi zacinal sam.

Tim nerikam, ze s Vami souhlasim. Prave naopak :), souhlasim s Anonymni. Avsak myslim si, ze Vy tomu, co pisete verite. V tom pripade Vam gratuluji, ze jste spokojeny :kytka:. A pevne doufam, ze stejny nazor jako Vy, ma vetsina zamestnancu :andel:.

Cituji: Vzhledem k osobnim informacim o mem psychickem stavu dekuji za ponechani anonymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.1.16 09:33
@g.sandova píše:
Anonymní, já ti vše věřím.
A připadá mi vážně legrační, aby si někdo zakládal nick kvůli této diskuzi a prohlašoval, že je někdo labilní, to mě fakt baví

O psychickem stavu zacaka Anonymni. Ja ji v tom pouze podporuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.1.16 09:35
@g.sandova píše: Že si zaměstnavatel vytírá se svými zaměstnanci zadek…

A proto tam pracuje 6 let? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
1.1.16 09:43
@SA01 píše:
O psychickem stavu zacaka Anonymni. Ja ji v tom pouze podporuji

Podpora je psat o nekom, ze je labilni? :nevim: Myslela jsem, ze jste rozumny clovek, avsak je mi z Vas smutno :nevim:

Ja jsem anonymni pochopila v case minulem. A i kdyby to znamenalo v case pritomnem, syndrom vyhoreni neni to same jako labilita.

Doporucuji si k syndromu vyhoreni neco precist, nez zacnete smahem lidi odsuzovat.

Jinak, nevim, zda si to uvedomujete, delate tady SA medvedi sluzbu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jezzz
1.1.16 09:57
@SA01 píše:
A proto tam pracuje 6 let? :potlesk:

Pracovala, slovickarite namisto odpovedi na polozene otazky.

Edit: Jen doplneni - Anonymni uvadi, ze se jednalo o vice pozic po dobu trvani pracovniho pomeru. Ja v tom vidim loajalitu k firme a snahu o praci sama na sobe, snahu neustrnout.

Zda se mi, ze se ridite heslem, kdo chce psa biti, hul si najde.

Anonymni napsala sve zkusenosti. Cekala bych, ze budete reagovat na konkretni veci a Vy se namisto toho chytnete syndromu vyhoreni.

Vite, vcera jsem tady nasla jinou starsi diskuzi, kde psali sve zkusenosti byvali zamestnanci SA. Byly stejne jako u Anonymni. Tehdy to nikdo nerozporoval, ted mate sanci vyvratit tvrzeni byvaleho zamestnance. Treba se Vam diky tomu podari zmenit nahled na SA.

Urcite by k tomu pomohla i jasna odpoved na dotaz o Vasi pracovni pozici. To, ze odmitate odpovedet Vam na duverohodnosti nepridava.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat