Práce u Student Agency
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pro Zdeňulku1 píše:
No, nevím. Když průběžně projíždím inzeráty, na Zlínsku se toho objevuje poměrně dost. Otázkou je, co tedy máš za kvalifikaci. Pochybuji, že jsi vyučená stewardka. Pokud ano, tak je jasné, že se Ti bude za Zlínsku hledat práce těžko…
Na Zlínsku teda práce žádná. Mám spoustu známých co je roky bez práce. Na každé místo se hlásí 100-150 zájemců!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vr1623 píše:
Na Zlínsku teda práce žádná. Mám spoustu známých co je roky bez práce. Na každé místo se hlásí 100-150 zájemců!!!
Tak to je samozřejmě jiná. O počtu uchazečů na 1 místo se nikde nepíše. Tak to je teda fakt bída… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, jsem učitelka na ZUŠ. Marně sháním práci už rok a půl
Všechno je to po známostech - alespoň většinou. A protože jsem tady uplně cizí a všechny známé mám v Brně, tak je situace dost těžká. Často jsem setkala se s tím, že na hudebkách učí dcery učitelek a kamarádky…Mám kvalifikaci, 6 let praxi…ale bohužel je mi 29 let a když jsem i některé hudebky obvolávala, tak jsem slyšela: „No jo, 29 let..máte děti? Nemáte, tak to je budete brzo chtít a to pro nás není perspektivní…“ Apod. Poslala jsem si CV do 23 hudebek i ve vzdálenějším okolí…a nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pro Zdeňulku1 píše:
Tak to je samozřejmě jiná. O počtu uchazečů na 1 místo se nikde nepíše. Tak to je teda fakt bída…
Ano, to je bohužel pravda. Moje známá se taky přistěhovala do Zlína za přítelem, práci hledala 2 roky. Je inženýrka ekonomie a nakonec pracuje jako prodavačka v drogerii - a to má ještě po známosti!!
Situace tady je opravdu dost hrozná. Vždycky, když na mě v práci ječí ženská, proč nemůže uplatňovat slevu na již zlevněné zboží atd…si tak v duchu říkám:" Proč jsem tolik času a úsilí věnovala studiu a cvičení"
Už od střední školy jsem se živila sama, takže to bylo hodně náročné. A nakonec pracuju jako prodavačka…No, asi se už potřebuju svěřit, tak to tady vyprávím. Prostě už jsem z toho hodně smutná. Omlouvám se, že jsem odbočila od původního tématu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Známý má trochu opačnou zkušenost. Hledá už dlouho nějakého spolupracovníka / spolupracovnici na Zlínsku. Dal i nějaké inzeráty, ale ozývají se jen lidé, kterým se moc pracovat nechce. Všichni by chtěli desetitisíce, ale aby tak nemuseli moc hnout prstem… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
dělala jsem stewardku něco přes 2roky, práce mě bavila, ale není to pro každého, musí se umět pracovat ve stresu, v nátlaku, nebrat si nic osobně.
Tehdy (před 5-6.lety) to byla ještě práce na úrovni, ale dneska bych se tam opravdu nevrátila, už když jsem odcházela tak to stálo za prd. ![]()
Jsou to otroci ![]()
Tak hodně štěstí při rozhodování. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem přímo zaměstnanec SA sice né jako stew, ale jak tu píšou Zdeňulka1 a Capricorn tak předtím to bylo doopravdy o nečem jiném a byly tam fajn holky a dalo se s nima i bavit, ale pak jak začaly odcházet a přicházet nové tak už to nebylo ono. Já si budu muset asi taky hledat jinou práci, ale máma od dítětě není pro zaměstnavatele žádné terno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a proč si to nenapsat otevřeně. Zkrátka a dobře, jednoho škaredého dne přišla zmatená pseudo managerka Martina Blahová
, která na svou pozici nemá znalostmi ani intelektem, a všechno to po…
- Citovat
- Upravit
@Salvaje píše:
@Zdeňulka1 Odkud jsi? Přímo ze Zlína?
Ano, teď přímo ze Zlína
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@příbuzný píše:
Známý má trochu opačnou zkušenost. Hledá už dlouho nějakého spolupracovníka / spolupracovnici na Zlínsku. Dal i nějaké inzeráty, ale ozývají se jen lidé, kterým se moc pracovat nechce. Všichni by chtěli desetitisíce, ale aby tak nemuseli moc hnout prstem…
A o jakou práci se jedná? Jestli je to dobrá práce, navíc adekvátně zaplacená, tak je divné, že nemůže nikoho sehnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAbotage píše:
No a proč si to nenapsat otevřeně. Zkrátka a dobře, jednoho škaredého dne přišla zmatená pseudo managerka Martina Blahová, která na svou pozici nemá znalostmi ani intelektem, a všechno to po…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blýská se na lepší časy v dopravě a cestovním ruchu?
Konečně to vypadá, že se blýská na lepší časy, kdy se SA dokázal někdo silný postavit (ČD). Provalují se také informace ze zákulisí, o nelidských podmínkách personálu. Také jsem v SA před několika lety pracoval. Dejme tomu, že stewardská pozice byla do začátku pracovní kariéry po maturitě dobrým rozkoukáním se, ač občas „ne-uplně-v pořádku“ zápřahy „od časného rána do noci“, stav busů, hygiena a bezpečnost práce. Má druhá pozice v sekci jazykových pobytů byla však neuvěřitelná. Minimální plat, ostatní v obálce, následné problémy se správou OSSZ (nevydělán za rok 12× minimální plat, rozjížděl jsem si vedlejší živnostenskou činnost - pro úřad tedy hlavní činnost živnostník), hodiny a hodiny přesčasů, neplacená „pohotovost“ na telefonu, odmítnutí okamžitě pracovně odjet do zahraničí - vyhrožování propuštěním za hrubé porušení pracovní kázně… řešeno až s právníkem… ukončení po vypršení HPP na dobu určitou… SA ale nedostatek zaměstnanců, pokračování spolupráce na DPČ cca 4 měsíce. Přechod pod konkurenci jako OSVČ, oproti SA naprostá spokojenost a lepší příjmy.
- Citovat
- Upravit
Rozhodla jsem se, že budu také reagovat a bohužel se musím přiklonit k negativním zkušenostem. SA je naprosto strašná společnost. Jak vypadá uhlazeně navenek, ve stejném měřítku je to nepořádek (velice slušně řečeno) uvnitř. Pracovala jsem jako stevardka na autobusových linkách a nevrátila bych se ani za nic. Směny trvající 17 hodin nejsou vyjímkou, vtip je v tom, že do pracovní doby se započítává jen třeba 10… (podle mě zejména proto, že jinak by se plat nedostal ani na minimální mzdu…). To, že mi měnili jízdy ještě v průběhu dne se stávalo velmi pravidelně. Stejnětak pauzy mezi směnami: zákonných 12 hodin? Ale kdeže! Na to, abych dojela z nadraží domů, najedla se, vyprala si uniformu, vyspala se a docestovala zpět do práce člověku muselo mnohdy stačit 6 - 7 hodin a hurá na další 17 hodinovou směnu! Proto všem dobře radím: dál od této společnosti! Proč myslíte, že neustále hledají stew? Málokterá to vydrží déle, než měsíc… já se tedy držela o nějaký ten pátek dýl, ale nemůžu říct, že bych toho nelitovala…
- Citovat
- Upravit
@stew píše:
Rozhodla jsem se, že budu také reagovat a bohužel se musím přiklonit k negativním zkušenostem. SA je naprosto strašná společnost. Jak vypadá uhlazeně navenek, ve stejném měřítku je to nepořádek (velice slušně řečeno) uvnitř. Pracovala jsem jako stevardka na autobusových linkách a nevrátila bych se ani za nic. Směny trvající 17 hodin nejsou vyjímkou, vtip je v tom, že do pracovní doby se započítává jen třeba 10… (podle mě zejména proto, že jinak by se plat nedostal ani na minimální mzdu…). To, že mi měnili jízdy ještě v průběhu dne se stávalo velmi pravidelně. Stejnětak pauzy mezi směnami: zákonných 12 hodin? Ale kdeže! Na to, abych dojela z nadraží domů, najedla se, vyprala si uniformu, vyspala se a docestovala zpět do práce člověku muselo mnohdy stačit 6 - 7 hodin a hurá na další 17 hodinovou směnu! Proto všem dobře radím: dál od této společnosti! Proč myslíte, že neustále hledají stew? Málokterá to vydrží déle, než měsíc… já se tedy držela o nějaký ten pátek dýl, ale nemůžu říct, že bych toho nelitovala…
odle zákona je nutné mít mezi sněnama 8 hodin pauzy a to od konce do začátku směny to že jedeš hodku dom nikoho nezajíma
to jen pro pořádek
- Citovat
- Upravit