Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jsem mu to řekla, když odjížděl a prý je to stejný jistič, ale hodiny tam má svoje..jenže lže jako když tiskne. V noci přijel..takže jsem doma vše vypnula a šla se podívat, jestli se hodiny točí a samozřejmě se točili..takže pan domácí je pěkný zmetek. ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem mu to řekla, když odjížděl a prý je to stejný jistič, ale hodiny tam má svoje..jenže lže jako když tiskne. V noci přijel..takže jsem doma vše vypnula a šla se podívat, jestli se hodiny točí a samozřejmě se točili..takže pan domácí je pěkný zmetek.
a byla vypnutá i lednička?
@vokishka píše:
a byla vypnutá i lednička?
Ano byla…ještě jsem to schválně zkusila ted..když tam není..a hodiny stály, ani se nehnuly.
@Anonymní píše:
Ano byla…ještě jsem to schválně zkusila ted..když tam není..a hodiny stály, ani se nehnuly.
Tak to je ale divný, ne? Kdyby tam bydlel, tak nechá zaplou minimálně lednici a hodiny by se točily. ![]()
@PetraJ není to divny..on tam nebydlí, jezdí sem třeba jednou za dva tři dny pro věci do té garáže a nad ní má byt.Tam je právě taky tak obden..ale ted se tam mají stěhovat nějací jeho známí..takže jsem to zjistila asi právě vcas…
A co s tím hodláš dělat? Jsi připravená se když tak odstěhovat?
Tak ať Ti ukáže ty jeho hodiny, jsem zvědavá na co se bude vymlouvat
Anonymní
Ale majitel nemusí nutné lhát. Může mít odpočtové hodiny, které jsou až za hl. elektroměrem. Takže když on spotřebovává, tak se hl. elektroměr točí.
@Bananas píše:
Ahoj zakladatelko, vyřešili jste to nějak?
Ahoj, zatím vyčkáváme, řekli jsme, že chceme vidět vyúčtování. Ale je to týden a pořád se k tomu nějak nemá. Ptala jsem se známých, co tomu trochu rozumí a bylo mi řečeno, že to vypadá, že ten domek co tu má, je černá stavba. Protože kdyby ne, měl by tam normálně svůj jistič atd a nejel na jeden jistič i s bytem dohromady. Ale pořád jsme se nedopátrali toho, jak to zapojil nebo prostě jak mu to tam vede
to nám nejde do hlavy.
@Anonymní píše:
Ahoj, zatím vyčkáváme, řekli jsme, že chceme vidět vyúčtování. Ale je to týden a pořád se k tomu nějak nemá. Ptala jsem se známých, co tomu trochu rozumí a bylo mi řečeno, že to vypadá, že ten domek co tu má, je černá stavba. Protože kdyby ne, měl by tam normálně svůj jistič atd a nejel na jeden jistič i s bytem dohromady. Ale pořád jsme se nedopátrali toho, jak to zapojil nebo prostě jak mu to tam vedeto nám nejde do hlavy.
Tak to je celé divné, na tom mi prostě smrdí ![]()
@Bananas ja právě vůbec nevím kde je pravda…nerozumim tomu, ale on evidentne keca a mlzi
@Anonymní píše:
@Bananas ja právě vůbec nevím kde je pravda…nerozumim tomu, ale on evidentne keca a mlzi
jedině zlkusit sehnat nějakého elektrikáře, aby se na to podíval