Problém s elektrikou a sousedem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
13.8.15 21:57

No ty bláho, to bych na něho hned naběhla :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.15 09:25

Tak jsem mu to řekla, když odjížděl a prý je to stejný jistič, ale hodiny tam má svoje..jenže lže jako když tiskne. V noci přijel..takže jsem doma vše vypnula a šla se podívat, jestli se hodiny točí a samozřejmě se točili..takže pan domácí je pěkný zmetek. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
65188
14.8.15 09:51
@Anonymní píše:
Tak jsem mu to řekla, když odjížděl a prý je to stejný jistič, ale hodiny tam má svoje..jenže lže jako když tiskne. V noci přijel..takže jsem doma vše vypnula a šla se podívat, jestli se hodiny točí a samozřejmě se točili..takže pan domácí je pěkný zmetek. :pocitac:

a byla vypnutá i lednička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.15 10:23
@vokishka píše:
a byla vypnutá i lednička?

Ano byla…ještě jsem to schválně zkusila ted..když tam není..a hodiny stály, ani se nehnuly.

• Citovat
  • Upravit
8523
14.8.15 10:33
@Anonymní píše:
Ano byla…ještě jsem to schválně zkusila ted..když tam není..a hodiny stály, ani se nehnuly.

Tak to je ale divný, ne? Kdyby tam bydlel, tak nechá zaplou minimálně lednici a hodiny by se točily. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.15 10:56

@PetraJ není to divny..on tam nebydlí, jezdí sem třeba jednou za dva tři dny pro věci do té garáže a nad ní má byt.Tam je právě taky tak obden..ale ted se tam mají stěhovat nějací jeho známí..takže jsem to zjistila asi právě vcas…

• Citovat
  • Upravit
8523
14.8.15 10:58

A co s tím hodláš dělat? Jsi připravená se když tak odstěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.15 11:13

Ano…určitě se odstěhujeme…

• Citovat
  • Upravit
4611
14.8.15 11:32

Tak ať Ti ukáže ty jeho hodiny, jsem zvědavá na co se bude vymlouvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
14.8.15 12:27

Anonymní
Ale majitel nemusí nutné lhát. Může mít odpočtové hodiny, které jsou až za hl. elektroměrem. Takže když on spotřebovává, tak se hl. elektroměr točí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
21.8.15 12:51

Ahoj zakladatelko, vyřešili jste to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.15 17:55
@Bananas píše:
Ahoj zakladatelko, vyřešili jste to nějak?

Ahoj, zatím vyčkáváme, řekli jsme, že chceme vidět vyúčtování. Ale je to týden a pořád se k tomu nějak nemá. Ptala jsem se známých, co tomu trochu rozumí a bylo mi řečeno, že to vypadá, že ten domek co tu má, je černá stavba. Protože kdyby ne, měl by tam normálně svůj jistič atd a nejel na jeden jistič i s bytem dohromady. Ale pořád jsme se nedopátrali toho, jak to zapojil nebo prostě jak mu to tam vede :nevim: to nám nejde do hlavy.

• Citovat
  • Upravit
4611
25.8.15 09:37
@Anonymní píše:
Ahoj, zatím vyčkáváme, řekli jsme, že chceme vidět vyúčtování. Ale je to týden a pořád se k tomu nějak nemá. Ptala jsem se známých, co tomu trochu rozumí a bylo mi řečeno, že to vypadá, že ten domek co tu má, je černá stavba. Protože kdyby ne, měl by tam normálně svůj jistič atd a nejel na jeden jistič i s bytem dohromady. Ale pořád jsme se nedopátrali toho, jak to zapojil nebo prostě jak mu to tam vede :nevim: to nám nejde do hlavy.

Tak to je celé divné, na tom mi prostě smrdí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.15 09:50

@Bananas ja právě vůbec nevím kde je pravda…nerozumim tomu, ale on evidentne keca a mlzi

• Citovat
  • Upravit
4611
25.8.15 14:48
@Anonymní píše:
@Bananas ja právě vůbec nevím kde je pravda…nerozumim tomu, ale on evidentne keca a mlzi

jedině zlkusit sehnat nějakého elektrikáře, aby se na to podíval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný