Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A když si necháš poslat heslo, tak si ho potom hned změníš nebo se snažíš používat to nové vygenerované?
Kdyz mi prijde to nove heslo, a odhlasim se achci ho znovu pouzit uz mi to taky nechce vzit. musim si nechat zase poslat nove ![]()
Tak zkus okamžtě potom, co se přihlásíš pod novým heslem, tak si změnit na nějaké svoje. Mě napadá, není to zaslané heslo jednorázové? ![]()
Jdu to vyzkoušet, běda, jak se nedostanu zpět ![]()
Tak vygenerované heslo mi funguje i po odhlášení a opětovném přihlášení ![]()
Měla bys kontaktovat adminy, přímo přes SZ, aby se ti na to podívali.
Ještě mě napadlo, máš víc prohlížečů? Jako IE, mozzila… Pokud jo, dělá ti to ve všech stejně? Může to být nějaký problém s tvým zabezpečením počítače, já se v těch firewallech a spol nevyznám ![]()
Niky7 píše:
Dobry den, mam uz velmi dlouhou dobu problem s heslem. Nesmim se odhlasit, jinak mam problem se sem dostat. Ale kdyz vypadne pc, a musim se prihlasit, tak zadam svuj nick a heslo k nemu ale nechce mi to vzit. Tak si to musim vzdy nechat poslat na email. Cim to je? Uz me to vazne stve!
s týmto mám problém aj ja ![]()
mám už tretí nick a nebaví ma to teda. v prvom nicku mám fotoalbum a tickery. Prosím pômožete mi?
Niky7 píše:
Kdyz mi prijde to nove heslo, a odhlasim se achci ho znovu pouzit uz mi to taky nechce vzit. musim si nechat zase poslat nove
a mne prišlo iba raz nové heslo. už týžde§ prosím o nové heslo na druhý nick a nič. tak som si musela zasa vytvoriť nový nick ![]()
Dobry den, mam uz velmi dlouhou dobu problem s heslem. Nesmim se odhlasit, jinak mam problem se sem dostat. Ale kdyz vypadne pc, a musim se prihlasit, tak zadam svuj nick a heslo k nemu ale nechce mi to vzit. Tak si to musim vzdy nechat poslat na email. Cim to je? Uz me to vazne stve!