Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ale tak je frajer u mě, když dokáže squat dát do pořádku tak, že kontrola ze socialky nic nenajde. A zase mu to tak u zadku nebude, když tohle udělá.
Jinak i moje děti vypadají po "zazivnem odpoledni s otcem na zahradě apod. " jakoby vypadly z kontejneru ![]()
Tak kdyby žil ve skoro squatu, tak to jen tak ne uklidi, neprehanis spíš trochu? Nebo nevíš, co je squat.
Impetigo je hajzl, ale 8 letej už by asi měl vědět,.kdy a čím si to má mazat, ne?
No, pokud máš takový problém, tak soud a nechat vše stanovit soudně, ať se pak nemůžete dohadovat.
@atominnka nepřeháním bývalý totiž začal hulit trávit před pár lety a měl problém i s jinými věcmi dva roky zpátky než k němu měla přít sociálka měl na to 14 dní a ano vím co je squat byla jsem u něj několikrát a když člověk zakopává o oblečení peřinách na zemi hračkách v kuchyni plesnivý nádobí lednice ani nemluvím… Podlaha kde byly kachle vypadala jako by tam byl natáhla koberec prostě hygiena na bodě mrazu chodívala jsem mu tam uklízet jednu dobu ale nemůžu to dělat věčně
Na impetigo je lepší Baktroban, měl ho náš pes. Za chvíli bylo po problému.
Nauč kluka samostatnosti, v osmi letech už by se mohl mazat sám. Sám by se měl i chodit koupat a prostě ten zbytek hygieny.
Hezký den prosím potřebuju poradit..
S bývalým přítelem máme 8 letého syna, v péči ho mám soudně já ale kdysi požádál o svěření do jeho péče ale to je jiná věc nicméně dopadlo to tak že jsme chodily rok na mediace a nakonec se dohodly mezi sebou na střídavé péči..
Jenže bývalý přítel co se týče čistoty a hygieny je na vodě mrazu byla jsem několikrát u něj na návštěvě a děs a hrůza v porovnání se skvotem je to podobné.. syn dostal vysoce nakažlivou vyrážku Impetigo a nechci mu ho dávat protože cokoliv co jsem mu řekla ať má dělat tak na vše z vysoka kašle… Na vyrážku dostal framykoin kterou ho celý týden vůbec nemazal a rozšířilo se mu to snad všude… Mám syna u sebe ale pořád mi vyhrožuje že máme daně soudem střídavou péči ikdyž šlo jen o dohodu mezi námi žádný soud neproběhl a má otázka zní můžu něco dělat aby se buď konečně vzpamatoval a nebo s tím nic neudělám… Když jsem volala na sociálku tak ta mu nahlasila termín návštěvy a samozřejmě si doma uklidil tak že nebylo nic poznat… Nema vůči syna žádnou zodpovědnost jediné co dělá nechává ho sedět na mobilu na tabletu a to je vše… Vždy mi ho dovede jako by žil týden v popelnici už nevím co mám dělat aby pochopil že tohle není normální nikdy mi na to nic neřekne jen mi vyčte že z něj dělám špínu a nechci ať syn tohle po něm pochytí a začne být jako on už teď je po týdnu u něj lenivý i čištění zubů mu musím věčně připomínat…