Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mam problem s kocarkem. Mame dorjan danny sport 2013. Kdyz s kocarkem jedu, tak se bud jedna strana jakoby zveda, nebo se cely kocarek rozvlni. Nevite cim by to mohlo byt? Dekuji za odpovedi ![]()
Edit.:přispívala jsem do jiné diskuze, nevím, proč mi to napsalo sem
Příspěvek upraven 06.05.16 v 14:00
Omlouvám se…ale asi tim kočárem celkove, neříkám, ze vsechny polské kocary musi byt jednoznačně šunt, ale bohužel co tak vidim u kamarádek, které si to poridily, po čase rychle prodavaji, dokud jeste jaks taks funguje a kupuji kvalitni výrobce… ![]()
Ahoj, u nas to bylo spatne nafouknutyma koleckama- nebyly ty duse poradne vycentrovany a kocar se vlnil.
Bohužel popis je moc nevypovídající.
Podle mě je rám křivý, prostě zohnutá ocelová trubka a jedno kolo nesedí na zemi, proto je nestabilní. Stačí srovnat, obvykle se to stává při cpaní do kufru auta, nebo nárazu jedním kolem do obrubníku, dveří atd.
Taky jsme měli křivý rám (podvozek). Chlap to jakž takž srovnal. Do teď se biju do hlavy, že jsem si tehdy nekoupila jiný, mnohem dražší, ale kvalitnější kočárek.
Ahoj, já tento kočárek kupovala z druhé roky a teď s ním jezdím už rok a jsem naprosto spokojená
Nepřifukovali jste kola? Ono, když se špatně drží při nafukování, může vyskočit duše z rámu na to kolo a pak kočárek jakoby plave
Zkuste zkontrolovat to ![]()
@Terezxx píše:
Ahoj, já tento kočárek kupovala z druhé roky a teď s ním jezdím už rok a jsem naprosto spokojenáNepřifukovali jste kola? Ono, když se špatně drží při nafukování, může vyskočit duše z rámu na to kolo a pak kočárek jakoby plave
Zkuste zkontrolovat to
To je presne to, co jsem myslela ja. ![]()
jinak nas kocar odvozil dve deti a jedno jeste zvladne. ![]()