Nánožník Valco Snap 4

47
2.5.16 22:23

Nánožník Valco Snap 4

Maminky, nemáte, prosím, zkušenost s originálním nánožníkem na Valco Snap 4? Objednala jsem si totiž nánožník na Valco od G-mini s vidinou toho, že bude kvalitnější, ale vůbec mi nevyhovuje. Mám pocit, že je jen pro menší dětí a dceři se tam nohy sotva vejdou.
Je origoš nánožník větší? Používáte s klidem i pro děti 1,5 roku a výš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Valco Baby Nánožník Snap?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Nánož...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2442
2.5.16 22:32

Já mám origoš a náš mladej má 83cm a vejde se jen tak tak. Pokud bych kupovala něco na dýl, šla bych spíš do Pinkie, ty jsou dost velký a sedí pěkně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
3.5.16 07:11

Holky, kde jste kupovaly origoš nánožník na Valco? Asi jsem blbě hledala, ale nemohla jsem origoš nikde najít :) Děkuji.
Koupila jsem nějaký universal a ten je na nic, plandá mi to dole i na bokách a vůbec to moc nesedí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.5.16 12:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
3.5.16 13:05

@Zuzka-R moc děkuji :palec: Já jsem za ten pitomý neorigoš dala 360 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.5.16 13:08

@sarink Já mám za pětikilo a můžu se s ním tak akorát vyfotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
3.5.16 14:12

@Zuzka-R :D to jsme dopadly :D A nepůjde ten tvůj vyměnit, když to bude z jedné firmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.5.16 14:21

@sarink No měla jsem ho vrátit hned, jsem blbá. Ten origoš by byl tedy ale evidentně taky malej, tak to asi dáme bez nánožníku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
3.5.16 14:35

Můj origo je úplně na prd. Na zimu jsem koupila od Pinkie a je super. V zimě dceři do kočárku foukalo minimálně, tím jak se dá zvednout takový ten límec na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
3.5.16 15:29

Takže ten origoš je taky na nic? Ty jo, takový problém s nánožníkem 8o
A jaký typ pinkie jsi koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
3.5.16 15:57

Mám ten celý černý jakoby kostkovaný. Black square nebo tak nějak. Ten origoš tam mám připlý teď, srolovaný pod polohováním nohou. Kdyby začalo nečekaně pršet. A v létě jsem v něm ještě vozila smotanou malou deku. Jednak kvůli ochlazení nebo na posezení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.5.16 16:28

Ahoj, originální nánožník Valco na Snap4 sedí, známý si jej ode mě kupoval a je spokojený. Kdyby jsi chtěla, ještě mám, tak mi písni kdyžtak do soukr. zpráv. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.3.17 14:44

Ahoj holky,

obnovuji - mate někdo novou zkušenost? Budu používat valco jako hlavní kočárek a nemám k němu nanoznik. Ten originální se mi zda dost mrnavy a na nic, takže hledám alternativu. Jaký konkrétně druh toho Pinkie mate? Či je lepší jiná značka?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
18.3.17 14:56

@Tichošlápek Není to na co se ptáš, ale podle mně je ten originální dobrý - Valco má dlouhou stříšku, nikdy mi v otm dítě nezmoklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.3.17 15:10

@selia jsem zvykla z jiného kočárku na klasicky vysoký nanoznik. Tenhle mi přijde neprakticky, protože konci už u madla - tedy alespoň dle fotek to tak vypadá. Ale možná je to v praxi funkční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí