Kočárek Neonato Puro 2016 01A

20.4.16 11:13

kocarek neonato puro 2016 01A

Dobry den..jen se chci zeptat jestli nemate nekdo zkusenost s timto kocarkem..moc se mi libi ale zatim se v tom nevyznam tak bych byla rada za nejakou radu ci nazor na konkretni kocarek neonato puro 2016 01A..dekuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
182
9.6.16 10:30

Taky se mi moc líbí, ale nikde jsem nenašla žádné recenze nebo zkušenosti. Mám ještě čas, ale jestli do podzimu nenajdu ke kočárku žádné hodnocení, tak asi koupím Joolz. Ale tento se mi líbí nejvíc:-) Na druhou stranu za ty peníze jej bez doporučení asi nekoupím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.6.16 18:46

Ahojki, rozhodovala jsem se dlouho mezi joolz a Neonato puro a prodavačky na prodejně mi poradily, ze rozhodne je lepsi Neonato. vzala jsem neonato z důvodu, že má velké kolečka a taška pod kočárkem je výš než u joolzu. Zkuste si postavit neonato a joolz vedle sebe a porovnejte, za mě rozhodně neonato. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
15.6.16 09:43

@Barunika taky jsem víc pro neonato. :-) je krásný a přijde mi praktičtější ( hlavně ta kola).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.6.16 10:34

Sancinka: vcera jsem byla Neonato koupit v Ostravě ve funbaby maji na neho ted akci autosedacku zdarma. Joolz jsem taky uvazovala, ale po vyzkouseni na prodejne mi přijde strašně rozvrklany:-) Neonato za me super, už se tesim az budu jezdit :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
15.6.16 10:50

@Barunika super, já budu pořizovat až na podzim ale jsem rozhodnutá. Uchvátil mě na p pohled :-) nelíbí se mi ty velké kulaté korby, co teď všichni kupují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.6.16 16:47

@Sancinka: Presne tak, já js hlavně drobná a malinká, takže ho jednoduse slozim :-D každý druhy ma kocarek z Polska, chápu, že ne každý si může dovolit kocarek za 30.000kc, ale prostě krásný kočárek je základ:-) :lol:muž si vyzkoušel snim pojezdit i na bruslích a byl strašně spokojený a myslím, že i v zimě se snim bude krásné jezdit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.6.16 15:48

Přesně tak, já bych na kočárku nikdy nešetřila. Dítě v něm leží či sedí několik hodin denně a proto bych nekvalitní nekoupila. I já jsem malá:-) a navíc já sama se vždycky otáčela za krasnyma kocarkama:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.6.16 19:48

Potrebovala bych poradit, premyslim o kocarku Neonato puro nebo Mutsy Igo 2016 - nevim jak to rozseknout :) pouzivate Neonato puro i v terenu? Oba se mi libi, cena je podobna, jen resim ty jizdni vlastnosti protoze neznam nikoho kdo by ho mel…hlubokou korbu vyuziji pres celou zimu. Jak jste proste spokojene? Moc diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.7.16 11:59

@SaraBra také se mi oba líbí, ale někde jsem četla, že mutsy není vhodný do terénu. Prý není odpružený a kola jsou taková moc tvrdá. Spíše tedy městský. U nás vyhrává suverénně Puro, ještě půjdeme mrknout na rozměry sportaku, přijde mi úzký, ale asi to jen klame na fotkách. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.7.16 21:03

PREDAM NEONATO PURO

Dobry den mamičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.7.16 18:01

Ahoj, taky je to zatím u nás největší favorit :) jo a jinak stejně jako vy @Sancinka @Barunika jsem malá a drobná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.7.16 14:40
@z.miriama píše:
Dobry den mamičky ak by mal niekto zaujem o kociarik NEONATO PURO- rozmyslam o jeho predaji, kupovany 6 /2016- trojkombinacia: vanicka - nepouzita, vajicko- nepouzite a sportova cast- len odskusana jazda vonka, takze novy kociarik, len som zo SR a cena by bola tiez vyhodna
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
10.8.16 07:29

Holky tak uz ho mate nektera odzkouseny? Jsem zvedava na recenze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.8.16 08:11

Ja jsem se na nej jela kouknout, moc se nam libil zpracovanim, byl lehky, dobre ovladatelny, kvalitne zpracovany, ale pro me velmi zasadni chyba a nedostatek, kvuli kteremu jsme ho nakonec vyradili byl ten, ze kryt kocarku(takova ta zapinaci slida nahore) je jen do poloviny korby. Pani co tam taky byla polozila do kocarku asi mesicni miminko, dala lehkou deku a zapla slidu a ta byla miminku zhruba do pasu. Zbytek telicka byl proste odkryty. Neresila bych to a vubec by mi to nevadilo, kdybych cekala letni miminko, ale vzhledem k tomu, ze budeme mit mimi v unoru, budu ho potrebovat co nejvic zachumlat a schovat a ne aby bylo napul venku. Strasne me to mrzi, protoze jinak se mi opravdu moc libil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí