Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, jsem bezradná..dostala jsem autosedacku Maxi Cosi Pebble a sportak Maxi Cosi Mura…jenže bez adaptéru, takže nemohu vajíčko dát na podvozek..hledám různé adaptéry ale který bude sedět??když uz najdu vhodny na MC pebble-byva na jine typy i kocarku…o MC tam nepisou-prosím poradí mi některá??? ![]()
@Mandula - jsou to stejné adaptéry jako na hlubokou korbu na tento kočárek. Resp. jsou 2 v 1. Ale prý záleží na tom, jak starý je kočárek a sedačka. Prý novější autosedačky na starší typy adaptérů nepasují.
Já koupila Maxi Cosi Mura z r. 2013 a v pohodě mi na něj jde Maxi Cosi Cabriofix, ale taky je starší.
@Večernice7 no ja mám právě oba dva typy starší. Ma prosím vás jaky tam máte adaptér??nějaký typ??nebo mužů poprosit foto??děkuji
Dobrý den,
příslušenství k autosedačkám najdete také na Bazaru eMimina.
Přeji šťastnou ruku při výběru ![]()
adminka Eliška
@Mandula píše:
@Večernice7 no ja mám právě oba dva typy starší. Ma prosím vás jaky tam máte adaptér??nějaký typ??nebo mužů poprosit foto??děkuji
Typ nevím, kupovala jsem už z druhé ruky. Popravdě ani nevím, jaký je v novějších kolekcích rozdíl, ale dočetla jsem se to na netu - že ty nové sedačky či korby na staré adaptéry nepasují.
Já mám přesně tyhle http://img.szafa.pl/…95900137.jpg