Adaptér na Maxi Cosi Mura

4
12.4.16 09:39

Adaptér na maxi cosi Mura

Holky, jsem bezradná..dostala jsem autosedacku Maxi Cosi Pebble a sportak Maxi Cosi Mura…jenže bez adaptéru, takže nemohu vajíčko dát na podvozek..hledám různé adaptéry ale který bude sedět??když uz najdu vhodny na MC pebble-byva na jine typy i kocarku…o MC tam nepisou-prosím poradí mi některá??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4634
12.4.16 10:25

@Mandula - jsou to stejné adaptéry jako na hlubokou korbu na tento kočárek. Resp. jsou 2 v 1. Ale prý záleží na tom, jak starý je kočárek a sedačka. Prý novější autosedačky na starší typy adaptérů nepasují.

Já koupila Maxi Cosi Mura z r. 2013 a v pohodě mi na něj jde Maxi Cosi Cabriofix, ale taky je starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.4.16 14:22

@Večernice7 no ja mám právě oba dva typy starší. Ma prosím vás jaky tam máte adaptér??nějaký typ??nebo mužů poprosit foto??děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
12.4.16 14:25

Dobrý den,

příslušenství k autosedačkám najdete také na Bazaru eMimina.

Přeji šťastnou ruku při výběru :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
12.4.16 14:32
@Mandula píše:
@Večernice7 no ja mám právě oba dva typy starší. Ma prosím vás jaky tam máte adaptér??nějaký typ??nebo mužů poprosit foto??děkuji

Typ nevím, kupovala jsem už z druhé ruky. Popravdě ani nevím, jaký je v novějších kolekcích rozdíl, ale dočetla jsem se to na netu - že ty nové sedačky či korby na staré adaptéry nepasují.

Já mám přesně tyhle http://img.szafa.pl/…95900137.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.4.16 21:40

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...