Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky potrebuju poradit, mam autosedačku, jednu maxi cosi adruha nevim ( obe vajíčka) a chtela bych sehnat tu pojizdnou konstrukci, treba do obchodu nebo tak…dnes jsem byla s malym nakupovat a docela zahul tahat tu sedačku v ruce
…ale nevim pod jakym nazvem to hledat..jak se ten spodek kocaru jmenuje? Dá se to vubec sehnat samotne? Tu nejmenovanou jsem zkousela u kamaradky na X-lander a slo to
@Afroditka85 zadej do vyhledavače kočár - podvozek a najdeš. Ovšem většina kočárů je dělaných tak, že prostě sundáš hlubokou korbu a přes adaptér tam šupneš sedačku. Co za kočár máš? třeba na něj stačí jen adaptér.
Jsou tady už diskuse, jinak stačí zadat ve vyhlrdávači podvozek pod autosedačku…
Příspěvek upraven 08.04.16 v 15:13
A co máš za kočár? Maxi Cosi dostaneš na většinu kočárků na trhu.
Ja práve nemam trojkombinaci, takze jsem vajicko kupovala zvlast, jedno dostala. Takze podvozek pod autosedačku…zkusím tedy, dekuji ![]()
Já mam kocar Tako ballila ale je dost velky a neskladny, vazne idealni na prochazky, ale tahat do obchodu bych ho nechtela, ma i velka kola, ty 14tky, musim ho skoro rozebrat abych ho narvala do kombiku
@Afroditka85 tak velká kola u kočárku jsou fakt nepraktická…
Šikmo přes nákupní vozík by sedačka položit nešla? Pak pro větší jsou vozíky s lehátky i sedačkou… ![]()
@Afroditka85 podivej na quinny zapp, male lehke golfky, sezenes z druhe ruky, ktere jsou pod autosedacku idealni a na maxi cosi maji adapter.
@ivik21 Do obchodaku to jeste slo, ale pak jsem byla v Kiku a Jysku a tam nemaji vozíky, takže růčo pěkne
…
@Cuddy moc dekuju, podívam se hned ![]()
@ivik21 malem mi upadli obe ruce
brouček uz ma pres 5 kg tak to je znat