Problém s krmením 6,5měsíčního dítěte

1147
11.5.13 20:10

problém s krmením u 6,5 měs.dítěte

Ahojky holky, chtěla bych poradit. Mám 6,5 měsíční holčičku a jsme na příkrmech a UM. Mám problém s krmením ve smyslu jak jí nakrmit, nesedí, takže jí do židličky neposazuji, v houpátku a vajíčku brečí, jedině jak to jde je v leže, ale to je o nervy, protože kouká všude kde co lítá a navíc si myslim, že se jí musí špatně polykat, sama si neumím představit tak jíst. Zkoušela jsem jí mít i v náruči, jako při kojení ale to je zase všude…Prosím o radu…
btw: v židliččce seděla dvakrát a plakala a bolelo jí bříško, takže opravdu už nevim v jaké poloze jí mám krmit..Moc děkuji za odpovědi. mějte se krásně Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
11.5.13 20:14

@Luciii25 já jsem v tomto věku malou podpírala kojícím polštářem, aby byla trochu šikmo a v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.5.13 20:14

Syna jsem hodně krmila na klíně. Sedla jsem si do křesla/na židli, hodila jsem na stůl nohy a položila ho na ně. Případně v tureckém sedu - dítě v klíně.
Nejlíp se mi krmil na manželovi - šel do pololehu a položil na sebe dítě.
Nebo jsem ho podložila polštářkem - do pololehu a obložila jsem ho ručníky, aby nebyla špína.

• Citovat
  • Upravit
1147
11.5.13 20:15

@Verca1989 a nebylo to všude? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.5.13 20:16

Mladej taky natahuje když ho strčím do židle, ale mám už misku s lžičkou připravenou, hned to vezmu do ruky a je po pláči, už je celej natěšenej na jídlo. Židličku mám polohovací jako vajíčko, takže se nikam nehroutí. Aleuž začíná mít tendence chytat lžičku. Prostředního jsem jeden čas regulerně svazovala plínou, to se nedalo, když nechytil lžičku, aspoň si jídlo vyndaval z pusy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.5.13 20:17

@Luciii25 naštěstí ne, malá jedla celkem hezky, na jídlo se těšila, takže nedělala blbiny, to dělá až teď, strká do mě rukama i nohama a když má dost, tak poslední sousto vyprskne :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
11.5.13 20:18

@Gladys jj s lžičkou taky bojuji, v tý židli jí nechci posazovat, když sama nesedí a je malá a i když jsem jí podložila polštářem plakala, že je tam zkroucená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102692
11.5.13 20:18

@Luciii25 Vypadá to blbě, ale zkus krmení na bříšku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
11.5.13 20:19

@j.a.n.i1 to se poblinká ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.5.13 20:24

No nevím, co máš za židličku, já si na starý kolena a pro třetí dítě pořídila polohovací. ) no ty jsou dnes snad šechny, jestli jsi nepodědila starou dřevěnou) Tudíž šla sklopit do pololeže a bylo po problému :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.5.13 20:25

Krmila jsem na klíně a aby jídlo nebylo všude, použila jsem dostatečné množství bryndáků a plín na obložení dítětei sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
11.5.13 20:26

@berry4 nemám polohovací :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102692
11.5.13 20:27

@Luciii25 Kupodivu ne, taky mě překvapilo, když jsem viděla paní na plavání jak takhle krmí dítko a pak jsem to taky používala, když jsem neměla lehátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
11.5.13 20:27

@j.a.n.i1 vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
11.5.13 20:35

Já kluka taky krmila v leže na zádech. Na břichu mě to teda nenapadlo :think: ale třeba to fakt bude fungovat. My na zádech a podloženou hlavu složenou osušku a přes to jsem přehodila utěrku - jednu jsem prostě vyřadila, která byla jeho a oranžová od mrkve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí