Problém s krví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Terezka560
30.9.24 20:59

Dobrý den chtěla bych se zeptat mám 13 měsíční dcerku
Ve 3 mesich jsem s malou skončila v nemocnici ze měla teploty dlouho..automaticky ji vzali krev s tím ze nas pak za dva dny pustili domu..ze má teda výši počet červených destiček …ale ať si z toho nic nedělám …ze to muže být ze má v sobě infekci ….ale ať nám to paní doktorka za 3 měsíce pohlídá za měla něco málo přes 800
Za 3 měsíce jsme teda šly na kontolu na krev druhy den sem si volala ze dobra zprava ze ji to šlo dolu na 600 ….ale za za dva měsíce nám zas udělá krev..tak jsme šli po 2 měsících znova takže teď …a ze zas měla přes 700 ze musíme do hematologii na hematologii sem se tedy objednala už..ale ze nás vezmou až 28.11 🤷‍♀️ má někdo skusenosti kdo to měl?? Děkuji moc za rady …já teda mám 3 děti po první porodu sem se léčila s tronbocitopenii …ležela sem také na hemarologii brala sem par měsíců léky ….deuhy porod byl ok a teď při posledním se také lecim s výšina destičkami jestli to mohla zdědit po mě??? A všechny děti mám císařským řezem a malá má v krvi vše ok krok těch destiček jsem z toho špatná a do listopadu dlouhá doba 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 😭

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí

Poradna pediatra